› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2014

Tom Ford 2014 Yaz makyaj koleksiyonu

Pembe ve şeftali tonlarından oluşan Tom Ford 2014 Yaz makyaj koleksiyonu, şık ambalajlarıyla makyaj çantanıza Hollywood'un ışıltısını taşıyacak.

Her sene hazırladığı makyaj koleksiyonuyla çıtayı biraz daha yükselten Tom Ford, geleneğini 2014 Yaz makyaj koleksiyonunda da bozmadı. İlk rujlarından esinlenerek tasarladığı altın renkli ambalajlarla Hollywood ışığını yansıtan Tom Ford, koleksiyonda şeftali ve pembe tonlarına ağırlık verdi.

Tom Ford 2014 Yaz makyaj koleksiyonu

İşte Tom Ford 2014 Yaz makyaj koleksiyonunda öne çıkan ürünler ve özellikleri:



Skin Illuminator

Yaz akşamlarının yumuşak güneş ışınlarından ilham alan Skin Illuminator, cilde dikkat çekici ve yarı saydam bir aydınlık veriyor. İçindeki ultra mikronize inciler, ışığı yansıtarak doğal ve güneşin dokunuşuyla aydınlanmış görünüm sağlıyor. Yüze göz alıcı ve dengeli bir parlaklık veren Skin Illuminator her cilt tipine uygun. Cildi nemlendirerek yumuşatan Skin Illuminator Fire Lust 2014 Yaz sezonu için sınırlı sayıda üretildi.









Unabashed Eye&Cheek Compact

Tom Ford’un sadece bu yaz için ürettiği far, allık ve bronzlaştırıcı zahmetsiz bir yaz makyajı için gerekli her şeyi barındırıyor. Sedefli farlar yüze aydınlık katarken, cesur kobalt mavisi güzelliğinizi ön plana çıkarıyor. Elmacık kemikleri tatlı gül pembesi allıkla bezeniyor. Bronzlaştırıcı altın şeftali tonuyla cildi aydınlatıyor. Unabashed Palet altın renkli Tom Ford ambalajıyla sunuluyor.




Lip Shimmer

Tom Ford Lip Shimmer, dudak parlatıcısı ve yüz aydınlatıcısı olarak kullanılabiliyor. İçeriğinde C ve E vitaminleri ile Shea yağı barındıran ürün, dudakları nemlendirerek koruyor. Mikro-simler dudaklara ve elmacık kemiklerine aydınlık veriyor. Altın renkli Moonlight ve şampanya renkli Solar Gold Limited Edition Lip Shimmer'lar fildişi ve altın renkli ambalajlarda satılıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER