› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2012

Uzun süre dayanan göz makyajının sırrı göz bazları!

Daha sağlıklı görünen ve uzun süre ilk yapıldığı halini koruyan göz makyajının kaynağı bir sır olmaktan çoktan çıktı. Yoksa siz hala göz bazlarını keşfetmediniz mi? Pudra.com en iyi göz bazlarını seçti.

Beğenerek aldığınız farların ambalajındaki rengini gözünüzde görememekten mi şikayetçisiniz? Binbir uğraş vererek yaptığınız göz makyajınızın saatler içerisinde çabucak uçup gitmesinden mi yakınıyorsunuz? Evden çıktıktan kısa süre sonra göz kapağınızda çizgi şeklinde biriken farlardan çok mu sıkıldınız? O halde size göz bazı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. İddia ediyoruz baz kullanmadan önceki ve sonraki hayatınızı elinizde olmadan ikiye ayıracaksınız.

Göz bazı nedir?
Göz ve göz çevresi için üretilmiş bazlar, makyaj öncesi göz çevresindeki ince kırışıklıkları doldurup renk eşitsizliğini ortadan kaldırarak makyaj için kusursuz bir zemin hazırlamayı hedefliyor. Doğru şekilde uygulanmış iyi bir baz, yaptığınız makyajın daha kusursuz görünmesini ve uzun saatler dayanmasını sağlar.

Göz bazını uygularken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, bazı ince bir tabaka halinde gözünüze yaymak. Parmağınızın ucuyla veya fırça yardımıyla nazikçe sürdüğünüz baz, kusursuz bir göz makyajına attığınız ilk adım olacak. En iyi uygulamanın fırça ile olduğunu da hemen hatırlatalım.


Pudra.com’un sizler için seçtiği en iyi göz bazlarını görmek için tıklayın.



Bu kadar övdük, ama bir bildiğimiz var. Göz bazları kolay kullanımı ile makyajınızı tamamen değiştirebilir. Deneyin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2