› 
 › 
28.11.2017

Victoria's Secret meleği Sara Sampaio'nun makyajı

Victoria's Secret meleği Sara Sampaio makyaj rutinini açıkladı.

Bu yıl 5. kez Şangay’da Victoria's Secret meleği olarak moda şovunu kutlayan Sara Sampaio makyaj rutinini açıkladı.

26 yaşındaki model makyaj yapmadan önce cildini yumuşatmak için Shiseido'nun kremlerini veya Chanel'in su bazlı serumu ile cildini nemlendirdiğini belirtti.

Fondöten olarak ise NARS’ı tercih eden Sara, kendine makyaj yaparken fırça kullanmadığını, “Fırçaların sürekli temizlenmesi gerektiği için hijyen bulmuyorum, ellerimle daha kolay makyaj yapabiliyorum.” sözleriyle dile getirdi.
sara

Kaşlarında kalan boşlukları doldurmak adına Chanel’in doğal görünüm yaratan kaş kalemini kullanan Sara, gözlerine sıcak kahve rengini tonlarını vermesi için far paleti olarak Charlotte Tilbury’nin 3 rengini kullanmayı tercih ediyor.

saraSonraki adım için "Bir kızın en yakın arkadaşı" sözlerini kullanan Victoria’s Secret meleği gözlerini daha belirgin hale getiren Revlon maskaradan bahsediyor.

Sara, aydınlatıcı kullanmadan önce elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak amacıyla MAC’in beyaz pudrasını gözüyle yanağı arasında kalan bölüme uyguluyor. Bu işlemi yine fırça kullanmadan parmaklarıyla hallediyor.

Ve sıra parlaklık katmaya geldi… Josie Maran'ın metal tüpünü aydınlatıcı olarak kullanan Sara, tam bir aydınlatıcı tutkunu. Kendisi bu durumu "O kadar çok aydınlatıcı kullanıyorum ki beni uzaydan görebildiklerine eminim" diyerek açıklıyor.

Victoria's Secret'ın açık pembe mat rujunu dudaklarına doğal bir görünüm oluşturması için sürüyor ve makyajını bitiriyor. Son olarak, saçlarını daha parlak ve sağlıklı göstermesi için Moroccanoil’ın saç yağını sürüyor.

Sara Sampaio'nun güzellik rutininde kullandığı ürünleri galerimizden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2