› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2014

Yeni Gucci makyaj koleksiyonu

Gucci kozmetik dünyasına "merhaba" dedi. Merakla beklediğimiz ilk Gucci makyaj koleksiyonu eylül ayında raflarda olacak.

Küçük bir modaevi olarak başlayıp, büyüyüp bir dünya markası haline gelen ve sonra kozmetik dünyasına giren birçok sevdiğimiz marka var. Chanel, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Tom Ford bu markaların birkaçı… Kozmetik dünyasına giriş yapacağı geçen yıldan beri konuşulan Gucci de sonunda güzel haberi verdi. Gucci, eylül ayında yeni kozmetik ürünlerini kadınlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeni Gucci makyaj koleksiyonu

Gucci haberi, geçtiğimiz günlerde ünlülerin de katılımıyla gerçekleştirdiği özel bir davette duyurdu. Gucci, P&G Prestige ile yaptıkları anlaşmayla Gucci’nin kreatif direktörü Frida Giannini’nin hayalini gerçekleştirdi. Göz, dudak, ten ve tırnaklar için hazırlanan kozmetik ürünleri kadınların çantalarından gururla çıkaracağı, şık ambalajlarıyla da çok albenili görünüyor.

Gucci ruj, allık, oje, fondöten, far ve makyaj fırçalarına sahip olabilmek için eylül ayını beklemeniz gerekiyor. Ürünlerin yurt dışı fiyatları 29-69 $ arasında olacak. Türkiye’deki fiyat aralığıysa henüz bilinmiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER