› 
 › 
12.12.2018

Yılbaşı makyajı nasıl olmalı?

Yılbaşı için saç ve kıyafetinize karar verdiyseniz, sıra sizi en iyi şekilde yansıtacak makyaj seçimine geldi. İşte yılbaşı makyajında dikkat edilecekler!

İZLE: YILBAŞI MAKYAJINDA DİKKAT EDİLECEKLER👇 
Yeni yıl için hazırlık heyecanları giderek artıyor. Mekan seçiminin ardından saç, makyaj ve kıyafet seçimi gibi işin en eğlenceli kısmı geliyor. Yılbaşı için ne tür bir kıyafet giyeceğinize karar vermiş olabilirsiniz ancak yılbaşı gecesi makyajı da en az kıyafet kadar önemli. Dostlarla veya aile ile birlikte geçirilecek uzun saatler boyunca sizi hem iyi bir şekilde yansıtan hem de uzun saatler boyunca tazeliğini koruyacak bir makyaj yapmanız çok önemli. İşte burada iyi ve doğru ürün seçimi devreye giriyor. Biz Pudra.com olarak sizin için yılbaşı makyajı için öneriler hazırladık. Umarız, bu geceye hazırlanırken size faydası olacak bilgiler alabilirsiniz. Şimdiden herkese mutlu yıllar dileriz!

Kusursuz yılbaşı makyajı nasıl olmalı?
 
Gözlere vurgu yapan eyeliner ve rimellerin yanı sıra kırmızı tonlarındaki ruj ve ojeler yılbaşı makyajının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Makyajınızla elde edeceğiniz etkileyici bakışlar, çekici dudaklar ve ışıl ışıl bir ciltle 2020 yılını karşılayabilirsiniz. Makyajınıza ekleyeceğiniz küçük detaylarla da çarpıcı bir stil elde edebilirsiniz.
 
Bakışlar daha yoğun  
Yılbaşı makyajına başlarken, öncelikle yüzünüzde ağırlık vereceğiniz noktayı belirlemeniz gerekiyor. Eğer gözlerinizin ön planda olmasını istiyorsanız eyeliner ve yoğun rimellerle gözlerinizi ortaya çıkarabilir, bakışlarınızın etkisini artırabilirsiniz.

50 TL altı en iyi 5 maskara
Maskara, bir makyajın olmazsa olmazı. Hem makyajınızı daha güzel göstermek hem de daha derin bakışlar için ise iyi bir maskara kullanmak şart!
 
Kırmızının cazibesi
Tercihiniz yılbaşının ikonik rengi kırmızı rujdan yana ise yumuşak bir dokulu, tüm bir gece boyunca dudağınızda bozulmadan kalabilecek yoğun pigmentli ve kalıcı bir ruj seçebilirsiniz. Doğru kırmızıyıI bulmak için ise kırmızı ruj önerileri haberimize tıklayabilirsiniz.

Yılbaşı için kırmızı ruj önerileri
Yılbaşı yaklaşıyorken kırmızı ruj almayı unutmayın. Sizler için hazırladığımız önerilerimize galeriden göz atabilirsiniz.

Parlaklığıyla dikkat çeken ruj ile birlikte dudaklarınızı belirginleştirecek bir dudak kalemine de ihtiyacınız olacak. Kadife mat görünümlü dudak kalemleri size iyi bir rehber olacak. 

​Kırmızı ruj nasıl sürülür?
Kırmızı ruj kadınlarından biriyseniz, bu yazı tam size göre! Kırmızı ruj sürmenin püf noktalarını anlatıyoruz...

Uzun bir gece olacak

Yılbaşı gecesi uzun olacağından yapılan makyajın da kalıcı olması bir o kadar önemli. Bu nedenle makyaj bazı seçiminiz çok önemli. Mümkünse vitamin destekli bir baz kullanarak cildinizin tüm gece boyunca pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Baz sayesinde kullandığınız kapatıcı ve fondötenler de gece boyunca etkisini sürdürecek.

Gece makyajı hakkında bilinmesi gerekenler
Gece makyajının avantajları neler? Nelere dikkat edilmeli? Makyaj artisti Hamiyet Akpınar gece makyajına dair bilinmesi gerekenleri Pudra.com'a anlattı.

Tırnaklarda kırmızının her tonu  

Yılbaşı akşamında tırnaklarınız için kırmızı ve tonlarındaki özel bir rengi tercih edebilirsiniz. Ancak daha farklı bir oje denemek istiyorum diyorsanız, yılbaşına özel tırnak sanatı örneklerimize göz atabilirsiniz:

​Yılbaşı için oje desenleri
Yılbaşında düz oje sürmek yerine konsepte uygun figürlerle tırnağınızı süslemeye ne dersiniz? Yılbaşına uygun figürler için galerimize göz atın.

Yeni çıkan far paketleri yeni yıl makyajı için size ilham verecek

2019 yılına damga vuracak far paletleri çoktan raflara yerleşti. Özellikle Nars, Sephora, Chanel gibi markaların yeni serileri çok zengin ve yoğun pigmentli far paletlerine imza atmış durumda. Yılbaşı makyajınızı daha ışıltılı bir hale getirmek için bu paletler eminiz ki size ilham verecektir. İşte 2019 yılına damga vuracak Pudra.com'un seçtiği 10 far paleti haberimiz:

Göz makyajı için en iyi 10 far paleti
Geçtiğimiz yıldan metalik tonlara alıştık. Ardından bir renk cümbüşü bizi sardı ve göz makyajında sınırlar kalktı. İşte 2018-2019'un en iyi far paletleri!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER