› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.12.2009

Yılbaşı makyajında altın ve gümüş yansımalar

Yılbaşı makyajınız, gecenin kendi kadar pırıltılı ve özel olmalı. Dore ve lame renkler en ideali…

Ayna karşısında vakit geçirmenin zamanı geldi! Çünkü yılbaşı gecesi, bizi nelerin beklediğini bilmediğimiz yepyeni bir geleceğe “merhaba” dediğimiz senenin en özel gecesi…

Yılbaşı makyajında altın ve gümüş yansımalar

Makyajınızı abartmak isterseniz abartın, dilediğiniz gibi renklerle oynayın. Özgürsünüz! Başka hangi gece bu kadar iddialı ve özgür olabileceksiniz ki? Ne yapsanız, ne giyinseniz yadırganmayacağınız bir akşamdasınız.

Yeni yıl makyajıyla ilgili biz de size güzel öneriler hazırladık.





Dore yansımalar
Dore makyaj özellikle sarışınlara ve kumrallara çok yakışır. Hem tenleriyle hem saç renkleriyle çok iyi uyum sağlar. Önceki yıllarda sadece geceleri kullanılan altın yansımaları, artık gündüz makyajında da rahatlıkla tercih edildiğinden, dore renkli kozmetik ürünleri de çeşitlendi.

Özellikle mat göz farı ve allıkların yerlerini yeniden simli olanlara bırakmalarıyla, altın ışıltılarını tüm yüzünüze eşit olarak yayabilirsiniz.Diğer bir alternatif ise, pırıltılı bir ürünü sadece elmacık kemikleri gibi yüksek noktalara uygulamanız. Bu şekilde yüzünüze 3 boyutlu bir görünüm verebilirsiniz.





Kırmızı alarm
Kırmızı ruj her ne kadar evrensel bir klasik olsa da, çoğu kadın için zor bir renktir. Özellikle açık tenlilerde daha fazla göze çarpan bu renk, doğru dudak kalemi ve doğru makyaj ile çok çarpıcı görünebilir. Ama, kırmızı ruj sürdüğünüzde gözlerinize fazla ağır bir makyaj uygulamayın; bu pek hoş olmaz. Güzel olayım derken, çizgi film karakterine dönebilirsiniz.

Kırmızı rujun en önemli özelliği, yanında başka renk sevmemesidir!





Metalik bakışlar
Gümüş rengin en önemli özelliği, doğru uygulandığında gözleri muhteşem bir şekilde ortaya çıkarmasıdır. Bu rengi; siyah veya lacivert gibi koyu tonlarla karıştırabileceğiniz gibi, tek başına kullanarak da çarpıcı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Esmer tenliler, gümüş renkli makyaj için yaratılmışlardır diyebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER