› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.09.2015

YSL kadını sonbaharda çok asi!

Yves Saint Laurent Beauty, 2015-2016 Sonbahar-Kış Makyaj Koleksiyonu'nda gözlerde yepyeni bir devrimi başlatıyor. Koleksiyonun detayları Pudra.com'da.

Yves Saint Laurent Beauty, 2015-2016 Sonbahar-Kış makyaj koleksiyonunda etkili renklerle daha feminen bir kadını ortaya çıkıyor. Rock'n Roll'dan ilham alınarak oluşturulan koleksiyonda gözlerde siyah tonlar bu sezon hiç olmadığı kadar moda. 

YSL Beaute Sonbahar/Kış Makyaj Koleksiyonu
ysl beauty 2015 sonbahar kis koleksiyonu eyeliner goz kalemi




Yves Saint Laurent Beauty makyaj koleksiyonuyla dönüş yapan Grunge çarpıcı renkleriyle Rock'n Roll'dan ilham alıyor. İngiliz yeşili, kobalt mavi ve olmazsa olmaz parlak siyahla bu sezon kadınlar derin bakışlara sahip olacak gibi görünüyor. 

Couture Kajal; eyeliner, göz kalemi ve göz farı olarak 3'ü bir arada kullanılan yepyeni bir devrim. 3 farklı şekilde kullanılan bu ürün güçlü ve net bir görünüm için belirgin bir göz kalemi, saf ve koyu bir görünüm için eyeliner ve son derece canlı, buğulu bir görünüm için de göz farı olarak kullanılabiliyor. 
ysl beauty 2015 sonbahar kis makyaj koleksiyonu couture brow kas kalemiCouture Brow kaş maskarası, kaşlarınıza 24 saate kadar kalıcı, dramatik ve doğal bir görünüm kazandırmanızı sağlıyor. Kaşları uzun süre ideal bir şekilde sabit tutan jel dokudaki sabitleyici, her kaş rengine uyabilecek yarı-opak pigmentlerden oluşuyor.

ysl beauty 2015 sonbahar kis makyaj koleksiyonu rouge volupte shine rujRouge Volupte Shine serisinin sonbahar ve kış ayları için üç yeni rengi bulunuyor. Yoğun pembe, parlak fuşya ve canlı kırmızı dudaklara göz alıcı bir ışıltı kazandırıyor.

ysl beauty 2015 sonbahar kis makyaj koleksiyonu gloss volupte lipstickGloss Volupte'nin ultra parlak metalik yapısı makyajda daha cesur tercihler yapanlar için ideal.

ysl beauty 2015 sonbahar kis makyaj koleksiyonu couture palette goz fari setiSon olarak ikonik Couture Palette, Rock ruhundan ilham alınan yeni renkleriyle gözlerde çarpıcı bir görünüm yaratıyor. Zımbalarla zenginleşen özel kutusunda Pretty Metal koleksiyonun ruhunu özetliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER