› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.05.2013

Avon'dan annelere özel parfüm

Anneler Günü hediyesi olarak annesine parfüm almayı düşünenleri, o gün için özel olarak hazırlanmış bir parfümle tanıştırmak isteriz: Avon Only Imagine!

Onlarca hediye alternatifiyle karşılaşmış olmama rağmen, hala anneme uygun bir hediye bulamadığımı kara kara düşündüğüm gün Avon Only Imagine'le karşılaştım. Çok geçmeden bunun bana gönderilmiş bir işaret olduğunu anlayıp, annemin hoşlanıp hoşlanmayacağını anlamak üzere hemen parfümü kokladım. İşte bu, annemin bayılacağı bir koku bulmuştum.

Avon'dan annelere özel parfüm

Avon'un Anneler Günü'ne özel parfümü Only Imagine, meyve ve çiçek kokularının eşsiz bir buluşması gibi... Üst notasında yeşil elmanın ferahlığını taşıyan parfüm, orta notasındaki menekşenin romantikliğini hemen hissettiriyor. Alt notasında bulunan misk de adeta yaz esintilerini ve güneşin sıcaklığını müjdeliyor.

Çiçek bahçelerinin eşsiz kokusunu bir şişe içinde annesine sunmak isteyenler için Avon Only Imagine parfüm, 19 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında özel bir kampanyayla 31 TL’den satışa sunuluyor. Anneler Günü hediyesini henüz almamış olanlara duyurulur!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER