› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2011

Jo Malone'dan Çay Kokusu Parfümleri

Bu koleksiyondaki amaç; her çayın yoğun karakterini alarak Jo Malone’nun koku duyusunu uyaran imzası ile birlikte taşınabilir parfümler yaratmak...

Jo Malone'dan Çay Kokusu Parfümleri jomalone 1
1/8
Jo Malone, İngiliz geleneklerinden esinlenerek yaratılan az sayıda üretilen koleksiyonunun perdelerini aralıyor: Çay sanatı. Beş modern ve beklenenin dışında çay kokusu harmanları, Jo Malone’nun damgası olan sadeliğini ve zarif sınırlarını özetliyor: Assam & Grapefruit, Earl Grey & Cucumber, Fresh Mint Leaf, Sweet Lemon ve Sweet Milk.

Her istek ve damak tadı için olduğu gibi, her stil ve mod için de bir çay parfümü var. Her parfüm, İngiliz egzantrikliğinin modern havasıyla kaynaştırılmış mütevazi bir lüksün esansıyla çağdaş birer klasik halini alıyor. Çay kokusu harmanları da Jo Malone’nun eşsiz Fragrance Combining™ (parfüm kombinleme) felsefesi ile mükemmel şekilde kişiselleştirilebiliyor. Gerçek İngiliz stiliyle, bu koleksiyon size, çay kokusu harmanınızı, Sweet Lemon (Tatlı Limonun) veya Sweet Milk (Tatlı Sütün) canlılığıyla kombinleme imkanı sunuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2