› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.05.2015

Ormonde Jayne'den 4 farklı koku

Ormonde Jayne’in orijinal ve benzersiz Four Corners of the World koleksiyonunun dört yeni parfümü Beymen Zorlu Center’da satışta.

Her şeyin elle üretildiği İngiliz markası Ormonde Jayne'in kurucusu ve yaratıcısı Linda Pilkington'ın dünyanın dört bir yanındaki şehirlerden ve yolculuklardan esinlenip oluşturduğu "Four Corners of the World" koleksiyonunun 4 yeni parfümü Beymen Zorlu Center raflarında yerini aldı.

Ormonde Jayne'den 4 farklı koku

Londra’nın saygın parfümevi, kütüphanesindeki her bir parfümde sıradan formüllerden uzak, sektörde geniş kullanımı olmayan, kaliteli hammaddeler ile sıradışı, özgün ve beklenmedik kokulara imza atıyor.

Ormonde Man
Karmaşık, karakteristik, mistik, yumuşak odunsu notalar Ormonde Man erkeğini esrarengiz hale getiriyor. Ormonde Man dünyanın en kıymetli hammaddelerinden bir füzyon olan Oudh yağını ve siyah baldıran otunu orta notalarda harmanlayarak sunuyor.
Fiyatı: 590 TL.

Osmanthus
Ormonde Jayne’den Japonya ve Çin’in beyaz çiçeklerinin tasviri olan Osmanthus, ılık bir bahar gününü hissettiren meyveli çiçek kokusu, canlandırıcı altın narenciye notaları ile süslenmiş bir buket gibi sunuyor. Üst notalarında; greyfurt, tatlı mısır, yenibahar, dip notalarında; nilüfer, hint yasemini, alt notalarında; sedir, labdanum reçine, misk ve vetiver bulunuyor.
Fiyatı: 590 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER