› 
 › 
Pudra.com 08.01.2013

pureDKNY artık mis gibi gül kokuyor!

Dkny Pure serisindeki parfümlere bir yenisini ekledi: pureDKNY rose! İçeriğinde tamamen Türk gülü kullanılmış bu parfümle masum bir çekicilik kazanacaksınız!

pureDKNY parfüm serisi yoluna klasik Türk gülü ile devam ediyor. Isparta vadisinin zengin toprağı, yağmuru ve güneşi mükemmel güllerin yetişmesine olanak sağlıyor. pureDKNY Bir Damla Gül hikayesi de işte tam burada doğuyor.

pureDKNY artık mis gibi gül kokuyor!

Ailenin diğer üyeleri "Bir Damla Vanilya" ve "Bir Damla Verbena" gibi "Bir Damla Gül" de geleneksel
olmayan yöntemlerle geliştirildi.


pureDKNY gül hikayesi, narin pembe tomurcukların her yaz başı toplandığı Isparta çiçek tarlalarında başlıyor. Bu özel güllerin hikayesini şöyle anlatabiliriz:

Her sene hasat dönemi Haziran ayına denk gelir ve her çiçek güneşin daha doğmadığı saatlerde teker teker elle toplanır.

Hasat döneminin sonunda 2500 ton gül yaprağı çuvallara konulmuş, tartılmış ve 26 kazanın içinde ezilip işlemden geçmek üzere kamyonlar ile damıtma merkezine götürülmüş olur. Bu işlemin sonunda daha sonra parfüme konulacak bir hammadde olan gülün saf yağı elde edilmiş olur.

Hikaye parfüm paketlemesiyle de devam eder; her pakette doğaya dost %100 geri dönüşümlü cam ve aluminyum bileşenler kullanılmıştır.

Dış paketi ise korunaklı ormanlardan elde edilen maddelerin kullanıldığı ve yenilenebilir enerji ile çalışan fabrikalarda üretilen doğa dostu kartonlardan oluşur.



DKNY’nın CARE ile ortaklığı sayesinde pureDKNY, adım adım kadınların ekonomik geleceklerini iyileştirmelerine yardımcı oluyor. pureDKNY, kadınların küresel yoksulluktan kurtulmasına yardım eden bir organizasyon olan CARE ile olan ortaklığını bu parfümde de devam ettiriyor. pureDKNY’ın yeni kokusu Gül’ün şerefine DKNY, CARE’e olan desteğini göstererek bağış yapıyor ve daha da çok kadının yoksulluktan kurtulması için olanak sağlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER