› 
 › 
Pudra.com 11.07.2012

Tam bir yaz kokusu: Light Blue Pour Femme

Dolce & Gabbana Light Blue, Akdeniz'in kavurucu güneşi, denizi ve duygusallığına bir armağan... Parfüm, çağdaş klasikler arasında yerini çoktan aldı bile.

Light Blue içine dalmak; parıldayan turkuaz derinliklerinde kayıtsızca yüzmek, güneşte yanmış bedenini nemlendirmek gibi... İşte bir erkeğin bir bayanla buluştuğu anın hikayesi. Domenico Dolce ve Stefano Gabbana: “Dolce&Gabbana Light Blue ile oluşturduğumuz mirastan fazlasıyla gurur duyuyoruz. Bu kokular Akdeniz’in zamansız duyusallığını yakalıyor, baştan çıkarıcılık adına mükemmel oyun alanı ve her zaman da olmaya devam edecek. Tatlı hayatın daha çekici bir açıklaması yok.”

Tam bir yaz kokusu: Light Blue Pour Femme

The Light Blue kadını tüm çekiciliğiyle, büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir kadın. Kadınsılığını kolaylıkla giyinir: güzelliği kır çiçeği gibi sanatsal, duyusallığı taze bir mevye gibi lezzetli... İşte hiçbir erkeğin direnemeyeceği bir kadın. Meyveli çiçeksi koku güneşli gün ve gecelerde uzun süre etkisini kaybetmeden kalır.

Üst notalar: Taze parlak elma ile canlandırıcı Sicilya sediri ve çan çiçeğinin saf cazibesi Güney İtalya yaz mevsimini anımsatır.

Kalp notaları: Bambu tazeliği ile yasemin ve beyaz gül kadınsı buketi oluşturur.

Alt notalar: Keskin turunç ağacı, seksi amber ile sarmalanmıştır. Akıl çelen misk öpüşü ile tamamlanır.

50 ML EDT: 159 TL
100 ML EDT: 214 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER