› 
 › 
Pudra.com 13.03.2012

Thierry Mugler'ın ikonik parfümü: Miroir des Majestés

Sanatsal yönüyle ilgi gören dünyaca ünlü Fransız markası Thierry Mugler’in ikonik parfümü Miroir des Majestés, Harvey Nichols mağazalarında yerini alıyor.

Thierry Mugler, Miroir des Majestés parfümüyle, kadının içinde gizlenmiş binbir gece kraliçesini keşfetmeye davet ediyor. Dünyaca tanınan Fransız parfüm tasarımcısı Nathalie Lorson kreasyonu olarak da dikkat çeken parfüm, Orta Doğu’nun oryantal ezgileriyle parizyen kadının tutkularının bütünleşmesiyle ortaya çıkıyor.

Thierry Mugler'ın ikonik parfümü: Miroir des Majestés

Oryantal bir koku
Miroir des Majestés parfümü Orta Doğu’nun görkemli saraylarından esinlenerek tasarlanmış altın varaklı şişesiyle beraber lüks ahşap kutusunda Thierry Mugler’in hayallerini süsleyen kadınını yorumluyor. Tek damlasıyla kadınlara cazibeli ve sıradışı olmayı vaad eden parfüm, kadınların özgün tarzını ve hayal güçlerinin dizginlerini serbest bırakmaksını arzu ediyor.

Parfüm, eşsiz ve zıt duyguları uyandırırken, duyulara hitap eden 3 akoruyla insanın şaşırtıyor. Parfüm, coşkun arzuların yansıtan baş notalarında; kişniş tohumu, kakule baharatının dansının pırıltılı uyumunu öne çıkarırken, şehvetli arzuların öne çıktığı kalp notalarında ise portakal çiçeği ve yasemin’in çiçeksi zenginliğiyle, temel notası olan mest eden arzularla harmanlanmış amber ve ud ağacı’nın sıcak dokunuşuyla doğunun oryantal melodisini sarmalıyor.

Thierry Mugler Miroir des Majestés: 258 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER