› 
 › 
Pudra.com 14.12.2011

Türkiye'nin ilk tasarım parfüm butiği: La Déesse

La Déesse, Türkiye’nin ilk “Tasarım Parfüm Butiği’’ olarak kendi imzanızı yaratmanız için kapılarını açtı. Sizleri parfümün gizli dünyasını ve sırlarını keşfetmeye davet ediyoruz!

Parfüm antik Mısır’dan beri insanoğlunun tutkusu oldu. Bir kadının parfümü el yazısından daha fazla şey anlattı çoğu zaman… Bir yaşam tarzı, bir ifade, size ait, sizden bir imza oldu…

Türkiye'nin ilk tasarım parfüm butiği: La Déesse

Her kadın asırlardır kendi imzasını yaratmanın hayalini kurdu. Sadece kendisine ait o gizemli, özel kokunun… Her notasında anılarının, yaşanmışlıkların, hayatındaki insanların izlerini taşıyan… Kendisini diğerlerinden ayıran sadece ona özel olan …

Yeni yılda kendinizi özel hissetmek ve sevdiklerinize kendilerini “özel” hissettirecek bir armağan seçmek istiyorsanız, La Déesse’in dünyasına adım atın!

La Déesse hakkında
Türkiye’nin ilk tasarım parfüm butiği La Déesse’de dünyanın en özel parfümerlerinin imzasını taşıyan parfümler satışa sunuluyor. Maison Francis Kurkdjian, Keiko Mecheri, Miller Harris, Ormonde Jayne, Robert Piguet, YS UZAC, Place des Lices ve Acca Kappa gibi kendi hayallerinin peşinden koşan dünyaca ünlü parfümerlerin niş parfümleri ile Tiziana Terenzi, Gianna Rose Atelier ve The Laundress markalı özel tasarımlı ev ürünleri “Türkiye’nin ilk Tasarım Parfüm Butiği La Déesse” de koku tutkunlarıyla buluşuyor.


La Déesse adres:
Teşvikiye Cad. No:113/2 Nişantaşı

Tel: 0212 230 00 01


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER