› 
 › 
pudra.com 09.07.2010

Yepyeni bir parfüm: DKNY Women Limited Edition

Bu yeni cesur koku DKNY kadınının ve sevdiği şehrin enerjisini çağrıştırıyor. New York hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor...



DKNY kadınına göre New York şehri, modern hayatın simgesi. Tüm caddeleri ayrı hikayeler anlatırken, yeni bir keşfi çağrıştırıyor. New York’un maceracı ruhu DKNY kadınında farklı duygular uyandırarak ona ilham veriyor.

Bu sonbaharda DKNY yaratıcı, sade ve cesur çizgileri yansıtan yepyeni bir parfümle karşımıza çıkıyor: DKNY WOMEN LIMITED EDITION Eau de Toilette.

Taze çiçeklerin ve nefis meyvelerin kokusu...
Modern uygarlıktan ilham alan DKNY WOMAN LIMITED EDITION Eau de Toilette kesinlikle karşı konulamaz.Taze çiçeklerin ve nefis meyvelerin tatlı harmonisini içeren doğal bir kokuya sahip.

Üst notalarda portakal çiçeğinin tatlı canlandırıcılığı ve Japon çiçeğinin egzotik etkisine siyah üzümün cazibesi ekleniyor.

Parfümün kalbini Frezya, Osmanthus çiçeği, yaban orkidesi ve Papaya ağacı süslüyor.

Son olarak tarçın ve paçuli, amber çiçeğinin sıcaklığı ile buluşuyor. New York şehrinin canlı ruhunu yansıtan bu zengin koku tam anlamıyla yaşam dolu.

Şişesi ünlü gökdelenleri temsil ediyor
DKNY WOMAN LIMITED EDITION New York şehrinden esinlenilerek tasarlanılmış farklı bir şişeye sahip. DKNY’ın gökdelenleri simgeleyen şişesi mor rengin hakimiyetiyle yeniden şekilleniyor.

Central Park, Broadway, Coney Island ve Park Avenue gibi şehrin kültürel ve simgesel yapıları isimleriyle şişenin üzerinde yer alıyor.


DKNY WOMAN LIMITED EDITION 100 ML EDT: 119 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER