› 
 › 
Pudra.com 02.07.2012

YSL'den gül bahçesi: Paris Premieres (2012)

2002’den beri bahar aylarına özel parfümler ile YSL, Paris parfümünü kutluyor ve Paris tutkunlarıyla buluşuyor. 2012 konseptinde ise Paris Premieres gülleri tüm canlı renk ve ışıltısını rüzgarla savurarak havaya neşe katıyor...

Yves Saint Laurent’in şık parfümü Paris, 1983’te Sophia Gorjsman tarafından yaratıldığından beri, dönemsel olarak sevenlerine farklı kokular sundu, fakat çizgisi klasiğe hep sadık kaldı.

YSL'den gül bahçesi: Paris Premieres (2012)

Gül, Paris, Mücevher
Romantizm, ışık ve saflığın sembolü... 2002’den beri bahar aylarına özel parfümler ile Yves Saint Laurent Paris parfümünü kutluyor ve Paris tutkunlarıyla buluşuyor. Her yıl güllerden, farklı bir kokudan ve ambalajdan oluşan yepyeni bir hikâyeyle… 2012 konseptinde ise Yves Saint Laurent imzalı Paris Premieres gülleri tüm canlı renk ve ışıltısını rüzgârla savurarak havaya neşe katıyor.

Koku içeriği
Paris Premieres için kadınsı ve romantik güller sahneye çıkıyor ve bir kompozisyon oluşturuyor. Menekşe tutamları daha ilk notadan bu partiye katılıyor. Vahşi güller bu hareketi izliyor ve kadifemsi yumuşak notalarla karışarak portakal çiçeğinin güneşli havasına serin bir dokunuş ekliyor.

Beyaz taç yaprakları ve inci çiçekleri Centifolia gülünü kalp notasında uyandırıyor. Parıltılı, zarif pudramsı notalar ise parlak şakayık demetiyle şahaneler yaratıyor. Olgunluk ve pudra arasındaki bu ilişki ise beklenmeyeni ortaya koyuyor.

Dip notasında misk, güllere duyusallık kazandırırken sandal ağacı ışıltının, şıklığın ve hoşluğun yarattığı heyecan ile tüm hisleri harekete geçiriyor.

Şişe tasarımı
İkonik çok yönlü şişe zarif pembe tonuyla renklendiriliyor. Kutu tasarımında ise hayal edilebilen her renkteki çiçekler yer alıyor. Bahar güneşinin karşı konulamaz çiçek açışı.

137 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER