Advertorial 26.12.2011

2012 Dove saç bakım trendleri

Saçı ağırlaştırmayan ve devrim yaratan yağlar, hızla emilen eşsiz karışımlar. Dove 2012 bakım trendleri ve saçlarınızla ilgili özel ipuçları Pudra.com'da.

İZLE: SAÇ BAKIMI YÖNTEMLERİ👇 
Dove’un Yeni Besleyici Bakım Serisi ürünlerinin her birini tek tek yakından tanıdık. Şimdi sıra sağlıklı saçlara dair öğrendiklerimizi uygulamada… 2012’de daha sağlıklı ve güzel görünen saçlar için ne yapmamız gerekiyor? Tüm detaylar Pudra.com’da…

dove sac bakimi yeni urun

Kuruyan, kabaran ve elektriklenen saçlara sadece nem vermek yetmez. Uzmanlar aynı zamanda saçı beslemek gerektiğini de söylüyor. Saça pürüzsüzlük, yumuşaklık ve parlaklık kazandıran (lipit olarak da bilinen) besinler çok önemli. Peki bu lipitlerle saç nasıl beslenecek? İşte asıl sorun burada…

Dove yeni serisinde bu soruya eşsiz bir çözüm bulmuş: Serinin her bir ürünü devrim yaratan ağırlaşmayan yağlar içeriyor. Üstelik derinlemesine beslemek ve temel besinlerle saçları canlandırmak için hızla emiliyor.

Dove Yeni Besleyici Bakım Serisi dünyada bir ilki gerçekleştirerek hindistan cevizi, badem yağı ve mineral yağı içeren içeriğiyle saçları ağırlaşmadan besliyor. Besleyici, güçlendirici ve antioksidan içeriğiyle kurumuş, kabarmış ve elektriklenmiş saçlarımıza tam bir bakım sağlıyor. “En kuru saç bende” diyenler de bile işe yarıyor üstelik.

“Peki saçlarımız besleyici ultra hafif yağları emince ne oluyor” derseniz, hemen size “Yüzde 100’e kadar ipeksi bir yumuşaklık kazanıyor” * cevabını veririz. (*Dove Besleyici Bakım Serisi kullanıldığında)

O zaman ne yapıyoruz? Saçlarımızın kuruluktan kurtulması ve yumuşacık olması için Yeni Dove Besleyici Bakım Serisi kullanıp huzura kavuşuyoruz.

Pudra.com’un size özel bir notu daha var:
Dove’un en yeni ürünlerinden ve kampanyalarından haberdar olmak ve kendini Dove’a bırakıp daha da güzelleşmek isteyen herkes Dove’un Facebook sayfasına üye olmalı. Hemen üye olmak için buraya tıklayın
Facebook.com/Dove


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER