@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2014

2014 saç trendi: Ombre Saç Renkleri

Saç renginizde değişiklik yapmak istiyor ama çok köklü değişikliklerden korkuyorsanız Hollywood ünlülerinin başlattığı Ombre saç renklerini deneyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yaz deniz ve güneşten yıpranan saçlarınızı bütün kış boyunca dinlenmeye bıraktıysanız ve 2014’ün devamında yenilik arıyorsanız doğal saç rengine sadık kalınarak uçların açılmasıyla elde edilen Ombre saç renklerini deneyebilirsiniz.

İlk olarak sarı saçlarda karşımıza çıkan ve zamanla koyu saçlarda da uygulanan Ombre saç rengi kişinin yüz ifadesinin de yumuşamasına yardımcı oluyor. Balyaj ve krepe balyaj uygulamasıyla kısa sürede açılan saç uçları daha sonra kişinin isteğine göre koyultulabiliyor.
Köklü değişikliklerdeki gibi kişiyi şaşırtmayan Ombre saç renkleri kişinin dış görünümünü de gençleştiriyor. Genellikle saç diplerinin renkleriyle doğru orantılı olarak küllü sarı, kızıl, bakır ve karamel tonlarında uygulanıyor.



Koyudan açığa ya da açıktan koyuya doğru boyama yöntemi olarak adlandırılan Ombre trendini uygulayarak saç diplerinize zarar vermeden görünümünüzü değiştirebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2