@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.11.2016

Uğur Alevyılmaz'dan 2016-2017 saç trendleri

Saçını değiştirmeyi düşünenler; bu haberi okumadan kuaföre gitmeyin! Uğur Alevyılmaz bu sezonun favori saç model ve renklerini anlatıyor.

Saçlar biz kadınların hassas noktası. Saçlarımızın modelini veya rengini değiştirirken yaşadığımız tedirginlik de bu yüzden. Ama değişikliğin bize her zaman iyi geldiğini unutmayalım. Siz de saçlarınızda yenilik yapmayı düşünüyorsanız, bu sezonun trend renklerini ve modellerini bilseniz iyi olur. Ünlü kuaför Uğur Alevyılmaz 2016-2017 kış sezonun favorilerini anlattı.

Bu sezon, doğallık trendi kendini doğal görünümlü az dalgalı saçlara, topuzlara, kaküllü saçlara bırakıyor. Kişinin yüz şekline göre taranan topuzlar günlük hayatta ve davetlerde sıkça görülebilecek modeller arasında. Günlük hayatta doğallıktan uzaklaşmadan yapılan su dalgaları, kaküllü düz saçlar, davetlerde kendini gösterişli havalı topuzlara ya da neşeli topuzlara bırakıyor. Neşenize neşe katacak bir model arıyorsanız Minnie Mouse saçları aradığınız şey olabilir. 

Renklere gelince, kahve altın kızıllar, kahve karameller ve sarının altın yüzü bu sezon çok popüler. Saçlarda tek renk yerine iki ya da üç rengi birlikte görmek mümkün. Saçlara hacim veren katlarla dengelenmiş kesimler ile birlikte, doğal retro dalgalar ve bol kaküllü saçları çok göreceğiz bu kış.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kakül kesimi ve bakımı hakkında bilmeniz gereken her şey
Yüzünüze bambaşka bir hava katmasının yanı sıra stilinizi de baştan sona değiştiren kakülün kesimi ve bakımına dair bilmeniz gerekenleri açıklıyoruz.

Sabahları kusursuz saçla uyanmak mümkün mü?
Saçınız siz uyurken kendi kendine şekillensin ister misiniz? İşte güne kusursuz bir saçla başlayıp sabahları daha fazla uyumanızı sağlayacak yöntemler...

​Kabarık saçlar için 6 çözüm
Bir türlü kontrol altına alamadığınız kabarık saçlarınız başınıza bela mı oluyor? Kabarık saçlarla baş etme yolları Pudra.com'da!

Sağlıklı saçlar için bırakmanız gereken gece alışkanlıkları
Saç sağlığını sadece ısı ve kimyasallar bozmuyor! Saçınızın canlılığını ve ışıltısını kaybetmek istemiyorsanız işte geceleri kaçınmanız gereken hatalar..
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2