@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.05.2013

Bakım yapan buharlı saç düzleştirici: L'Oreal Professional Steampod

Artık saçlarınızı düzleştirirken ona bakım yapan bir fön var: L'Oreal Professional Steampod! Bu Buharlı Bakım Fönü'nün deneyerek bizzat yaşadığımız etkileri ve özellikleri yazımızda saklı...

Saçlarımı düzleştirmeden dışarı adım atmadığım bir dönemim olmuştu. Kendi kendine kurumasına yazın bile müsaade etmiyor; önce saç kurutma makinesiyle kurutuyor, ardından da saç düzleştirici yardımıyla istediğim mükemmel düzlüğe kavuşuyordum. Bu ritüelden o kadar yorulmuştum ki; bazı günler kendimi bu görevden azad ediyor ve fön için kuaföre gidiyordum.

Bakım yapan buharlı saç düzleştirici: L'Oreal Professional Steampod

Tüm bu düzleştirme dolu günlerin sonunda saçlarımın artık eskisi gibi dolgun ve sağlıklı gözükmediğinin farkına vardım. En zarar vermediğini iddia eden saç düzleştiriciler bile, yaydıkları ısı nedeniyle saça kaçınılmaz olarak zarar veriyordu. Aradan yıllar geçti ve ben kendime, doğal saçlarıma döndüm. Artık hem hayat daha kolay, hem de saçlarım daha sağlıklıydı.

Ama bir gün hayatım tekrar değişti. Neden mi? Çünkü Rowenta'nın L'Oreal için oluşturduğu Steampod Buharlı Bakım Fönü'yle tanıştım. Onu anlatmak için gereken her şey aslında adında yer alıyor; buhar, bakım ve fön...

MM Bahçecik Tarabya'da deneyimleme şansına eriştiğimiz Steampod'u anlatalım şimdi... Uygulama öncesinde Pro-Keratin içeren Steampod bakım ürünleri nemli saça yediriliyor. Saç kurutuluyor ve ardından yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan Steampod, uzman kuaförler tarafından saçınıza uygulanıyor.

Buhar tanklı ütüyü andıran görüntüsü ilk başta gözünüze garip gelse de uygulama sonunda saçınızın yumuşaklığı ve düzlüğü karşısında söyleyecek kelime bulamıyorsunuz.

Normalde saçlarımı yıkamadan bir gün bile duramam; ama Steampod'un saçımda yarattığı yumuşaklık hissini kaybetmemek için bu kuralımı yıktığımı itiraf etmeliyim. Pudra.com'dan hayli yüksek bir not alan L'Oreal Professional Steampod Buharlı Bakım Fönü, sadece belirli kuaför salonlarında uygulanıyor. Mutlaka denemenizi öneririz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER