@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2010

Bob kesim saç modelleri

Katie Holmes ve Rihanna'da bol bol gördüğümüz bob kesimin modası kırmızı halıda hiç geçmiyor. Yıldızlar gibi görünmek için haydi kuaföre!

Rihanna

Bob kesim, 1920'lerin en popüler saç modeliydi. Şimdilerde bu model, modern stiller kazanarak muhteşem bir şekilde geri döndü.

Bob saç stili vintage modeller arasında, yüze verdiği görünüm ve karakteristik ifadeden dolayı her zaman en çok beğenilen ve en çok tutulan saç modeli olmuştur. Üstelik, seçim yapmak için bir çok bob saç stilinden birini seçme şansınız da var, çünkü yüz şekillerine göre bu model farklılıklar gösterse de genelde herkese çok yakıştığından emin olabilirsiniz.


Ünlü yıldızların bob kesim stillerine göz atmak için tıklayın.


Küt kesim bob stil



Tamamen küt kesim bob modeli, dümdüz çizgisiyle yüze tam bir tanım verir. Yüzü sarıp sarmalar ve hatları çok net bir şekilde ortaya çıkarır. Özellikle minyon ve düzgün yüz hatları olanlarda büyüleyici bir modele dönüşür...


Yana devrik bob stil



En çok tercih edilen bob modellerin biri. Bu nefis kesimle hem masum, hem sevimli, hem de gizemli bir görünüme kavuşuyorsunuz. Ünlülerin de en çok tercih ettiği modellerden biri.



Asimetrik kesim bob stili



Asimetrik kesim çok iddialı olduğu kadar oldukça modern ve enerjik bir kesim. Saçın bir tarafı daha uzunken diğeri daha kısa... Ama kendi içinde orantılı bir kesim elbette. Rihanna ile popüler olan bu kesim, altın çağını yaşıyor diyebiliriz.


Ünlü yıldızların bob kesim stillerine göz atmak için tıklayın.


Ünlülerin son dönem saçlarından derlediğimiz modellere bir göz atın, kendinize en uygun bob kesim hakkında mutlaka güzel fikirler kazanacağınıza eminim.



Victoria Beckham



Katie Holmes



Paris Hilton



Jessica Stroup



Anna Hathaway



Ünlü yıldızların bob kesim stillerine göz atmak için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2