Advertorial 15.12.2011

Dove'un yeni şampuanını çok beğendik!

Ultra hafif besleyici yağlarla zenginleştirilmiş Dove Bakım Şampuanı ile saçlarımız artık daha ışıltılı. Dove'un bu yeni şampuanını çok beğendik.

Bugüne kadar her türlü şampuanı deneyip hala aradığınızı bulamadıysanız bu haberimizi daha da dikkatli okumalısınız.

dove sac bakim

Dove Yeni Besleyici Bakım Serisi dünyada bir ilki gerçekleştirerek hindistan cevizi, badem yağı ve mineral yağı içeren içeriğiyle saçlarımızı ağırlaşmadan besliyor. Besleyici, güçlendirici ve antioksidan içeriğiyle kurumuş, kabarmış ve elektriklenmiş saçlarımıza tam bir bakım sağlıyor. “En kuru saç bende” diyenler de bile işe yarıyor üstelik.

Dove Bakım Şampuan’ı saçlarımıza anında parlaklık ve pürüzsüzlük kazandırıyor. İçeriği ultra hafif besleyici yağlarla zenginleştirildiği için saçlarımız her zamankinden daha parlak ve canlı oluyor. Üstelik kokusu da çok güzel.

Nasıl kullanacağım sorusuna vereceğimiz cevap herkes için çok tanıdık. Saçınıza sürün, masaj yaparak köpürtün ve durulayın. Hepsi bu kadar.

Pudra.com Dove Yeni Bakım Serisi’ni öneriyor
Her zaman biz kadınların dertlerine çare olan Dove’un en yeni ürünlerinden ve kampanyalarından haberdar olmak için Dove’un Facebook sayfasına üye olmalısınız. Kendinizi Dove’a bırakıp daha da güzelleşmek istiyorsanız buraya tıklayın.

Nil Karaibrahimgil ile 'Kuru Saçlara Elveda' demek isteyen tüm güzel kadınlar Dove’un facebook sayfasında buluşuyor.
Facebook.com/Dove


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER