@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.09.2012

En trendi gece saçları

Önümüz kış. Yani kapalı mekan davetlerinin mevsimi geliyor! Kışın kapalı mekanlarda yapılan özel gecelerde ise saç, makyaj ve kıyafetler daha çok göz önüne çıkıyor. İşte, en trendi gece saçları Pudra.com'da.

Düğün dernek mevsimi devam ediyor ama kış da yavaş yavaş yaklaşıyor. Kış demek; partiler, düğünler, yemekler, kokteyller için kapalı mekanlarda buluşma demek... Bu tip kapalı alanlarda ise saçlar, makyajlar ve kıyafetler kesinlikle daha çok dikkat çekiyor.

Her zamanki gibi ünlü yıldızlar bizim ilham kaynağımız oluyor. Sonbahar-kış mevsimi için en trendi saçları yine onlarda bulduk.

En trendi gece saçlarını görmek için tıklayın.








Saçlarınız bob kesim ise, gece saçı olarak Jenny Garth'ın bu saç modelinden daha iyisi düşünülemez.

Üstleri krepe ile kabartılmış, yanları incecik ve sımsıkı örülmüş bu saç modelinin seksi bir havası var.

















Jessica Biel gibi uzun saçlarınız varsa, saçlarınızı düz fönletip yandan ayırabilirsiniz. Salık saçlar, straplez ya da omzu açıkta bırakan kıyafetler için uygun modellerdir.

Açık saç zaten kış saçıdır çünkü yazın çok terletir. Yazın özel davetlerde toplu modelleri tercih etmek bu yüzden akıllıca olur. Kışın ise saçlarınızı istediğiniz kadar dağınık ve açık bırakabilirsiniz.

Saçları tek omuzda toplamak ve yandan topuz yapmak bir süredir çok trendi. O yüzden en güzeli yandan modelleri uygulamak....
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2