@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2009

En yeni saç bakım ürünleri!

Mükemmel saçlar bakım ister. Biz de saç bakımında en etkili ürünleri bir araya getirdik.

Uçları çatallaşarak ayrılan saç telleri ve parlaklığını yitirmiş, mat görünümlü saçlardan mı şikayetçisiniz? Güzellik ve dış görünüm konusunda hepimiz biraz mükemmeliyetçiyiz. O yüzden saçlarımızın da harika olmasını isteriz.

En yeni saç bakım ürünleri!

Bakımlı, parlak ve sağlıklı saçlar için tavsiye ettiğimiz ürünler:



Daily Shampoo:
Normalden hafif yağlı saç tiplerine kadar, her saç tipine uygun, A, D, E vitaminleri içeren günlük temizleme şampuanı. 25 TL

System 911 Shampoo:
Aşırı kuru ve kimyasal işlem görmüş saçları derinlemesine temizleyen ve nemlendiren özel şampuan. Besleyici formülü ile kuru saçı canlandırıyor ve perma veya boya işlemi görmüş saça koruma sağlıyor. Uçlarının kırılmasını önlüyor, hacm ve parlaklık kazandırıyor.
26,50 TL







John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock™ Leave-On Perfecting Glosser – Kahve Ton Saçlar İçin Şok Parlaklık
Gün boyu devam eden yoğun bir parlaklık sağlarken, ayrılan saç uçlarını birbirine mühürleyerek, bakımlı ve pürüzsüz saçlara kavuşmanızı destekliyor. Özellikle ıslak saça uygulanması önerilen ürünü, ekstra parlaklık için kuru saça da uygulayabilirsiniz.
24 TL







Pantene 1-2-3 Bakım Serisi
Pantene’nin şampuan, bakım kremi ve bakım kürleri serisi, şimdiye kadarki en yoğun Amino-S teknolojisini içeriyor. Pantene sadece saçınızın nem dengesini sağlamakla kalmıyor, saçlarınızda yıpranmış bölgeleri hedefliyor ve 4 kata kadar güçle onarıyor. Pantene’nin bakım kürü, saçın en çok nerede bakıma ihtiyacı olduğunu anlayan maddeler içeriyor ve yıpranmış bölgeleri hedefleyerek, saçın mükemmel güce ulaşmasını sağlıyor.
9,30 TL (adet)








Restorex Saç Dökülmesine Karşı Aktif Şampuan
Restorex, içeriğinde yer alan ve amino asitler ile biotin zincirinden oluşan patentli molekül Biotinyl GHK sayesinde, ilk olarak saçlarda bozulan yaşam döngüsünü kontrol altına alıyor, saç dökülmesini önleyen proteinlerin üretimini destekleyerek, dökülmelere karşı etki gösteriyor. Kaybedilen saçları 6-8 ay içinde geri kazanmak mümkün olabiliyor.
18,50 TL









Revigen Volumizing Conditioner- Bakım Kremi
Bu mucize şişedeki saf organik bileşenleri su ile karıştırdığınızda şampuana dönüşüp köpürüyor. Üstelik saç kremi gibi etkisi de bulunuyor. İçeriğinde bulunan badem yağı ve "Evening Primrose Oil" ile kırılgan ve güçsüz saçları çok daha güçlü hale getiriyor. Niasinamid ve Panax Ginseng ile saçları besliyor.
28 TL









İlgili diğer yazılarımızı okumak için tıklayın:

Sağlıklı saçlara sahip olmak için

Saç boyası markaları...

Hamilelik döneminde saçlarınız dökülmesin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER