20.06.2018

Festival ruhunun renklerini saçlarına taşı!

Festival mevsimi geldi... Genç kızlar pembeden maviye, mordan kırmızıya saç makyajının tüm renkleriyle festival ruhunu saçlarına taşıyorlar!

Festival mevsimi geldi… Tüm trendleri takip edip uygulamayı seven, hissettiği gibi yaşayan genç kızlar pembeden maviye, mordan kırmızıya saç makyajıyla tüm renkleriyle festival ruhunu saçlarına taşıyorlar!

Festival ruhunu saçlarına taşı!

Hair Makeup’ı saç boyalarıyla karıştırma, o senin saç makyajın!

Genç kızların son yıllarda en çok tercih ettiği saç renklerini kendilerine göre yorumlayıp, kişiselleştirmelerini sağlayan Hair Makeup serisi renkleri denemeyi sevenler için birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Saçların her günü renklenmekte özgür olmalı!
Saçlarda festival havasıHer gününü farklı yaşamayı seven, yeniliklere açık genç kızlar renkli saç trendini yakalamak için Hair Makeup’ı diledikleri gibi kullanabilirler. Bir gün mavi, bir gün pembe, bir gün unicorn saçlara sahip olmak L’Oréal Paris Colorista serisinden “Hair Makeup” ile çok kolay!

Anında gözle görülür renk sonucu veren ve durulama gerektirmeyen saç makyajı L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup sadece ilk şampuanlamaya kadar kalıcı.

Krem saç boyaları, farklı renklerin karıştırılabildiği jel formatı ile herkese kendi tarzını ve rengini yaratma imkanı sunuyor. Üstelik bu boyalar bulaşmıyor, kolay kuruyor ve saçı kurutmuyor!

Anında görülür renk sonucu için koyu renkli saçlılar için 8; açık renkli saçlılar için 7 farklı renk seçeneği sunan Hair Makeup ile genç kızlar festival ve yaz ruhunu saçlarına taşıyabilirler!

Hair Makeup ile genç kızlar gittikleri müzik festivallerinde fark yaratacak, arkadaşlarıyla çıktıkları tatillerde ya da günlük hayatlarında girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekecekler.

Üstelik, bu renkleri koyu renk saçlılar da rahatlıkla kullanabiliyor!
Esmerler için renkli saç boyaları

İlgili haberlerimiz:

​2018 yazı festival ve plaj stilinizi belirleme ipuçları
Cool, neşeli, cıvıl cıvıl ya da bohem... Bu yaz için festival stilinizi belirlediniz mi? Merak etmeyin, size harika festival kombinleri hazırladık.

​2018 yazı için plaja uygun saç modası trendleri
Bu yaz saçlarda festival havası var! 2018 plaj saç modasına gören plajda bandanasız, fularsız kadın kalmayacak. Her yer renkle dolacak!

2018 yeni saç trendi sombre ile ışıltılı saçlar!
Moda sadece kıyafetlerle sınırlı değil. Saçlar da modaya uyum sağlıyor ve yaz saç renkleri oluşuyor. 2018 yeni saç trendi de "sombre" ile ışıltılı saçlar!

​​2018 mayo ve bikini modelleri
2018'in en popüler bikini ve mayo modellerini görmek için galerimize göz atmayı unutmayın! Çünkü bu yaz plaj modası en az sokak modası kadar çeşitli!


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER