@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2016

Saç ve makyaj trendlerini keşfetmenin yeni yolu: Hairmod

Dünyanın ilk saç ve makyaj sosyal ağı Hairmod, trendleri takip etmeniz, size ilham verecek modeller bulmanız için yepyeni bir uygulama!

Yepyeni bir sosyal ağımız var artık. Adı Hairmod! Dünyanın ilk ve tek, saç/makyaj sosyal ağı olma özelliğini taşıyor. Ekim 2015'te Türk girişimciler Cem ve Caner Uluer, Emre Kıramer, Bertan Ege Teberci ve İsviçre’den SGEK Holding AG’nin güçlerini birleştirmesi ile yaratılan Hairmod kısa sürede 50.000 kullanıcıya ulaşmış, ilk üç aylık hedefse 100.000 kullanıcı.

Saç ve makyaj trendlerini keşfetmenin yeni yolu: Hairmod

Peki ne işe yarıyor Hairmod? Hairmod'un stil kataloğu üzerinden ilgilenebileceğiniz tüm saç
ve makyaj stillerini bulabiliyor; beğendiğiniz kişilerin tarzlarını, kuaför salonlarının yarattıkları
stilleri takip edebiliyorsunuz.

Türkiye çapında, 50.000’e yakın mekan arasından istediğiniz kuaförü veya stilisti takip edip, bu mekanlarda yaratılan stilleri görüntüleyebiliyorsunuz. Kendi tarzınızı paylaşarak, insanlara ilham verebiliyor ve "önce-sonra" penceresi ile yaşadığınız değişimi paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca stilinizi paylaşırken Facebook ve Instagram üzerinden de bütün arkadaşlarınıza ulaştırabiliyorsunuz.

Kuaför salonu sahipleri ve stilistler ise hem yaptıkları çalışmaları sergileyebiliyor (saç, makyaj, tırnak, vs.) hem de mekanlarını yöneterek müşterilerini daha doğru bilgilendirebiliyor.

Hairmod, geçmişten günümüze saç modelleri, renk seçenekleri, üye kuaför salonları ve en son güzellik akımları ile kadınların takip edeceği en popüler saç uygulamalarından biri olacağa benziyor. Ünlülerin saçları, ödül törenlerinden, defilelerden en gözde modeller, daha pek çoğu Hairmod’da bulunuyor.

Hairmod'u android ve ios'lar ücretsiz olarak indirebiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER