@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.05.2011

Harika röflelerimin sırrını açıklıyorum!

Uzun zamandır bu yazıyı hazırlamak istiyordum çünkü tanıdığım hemen hemen herkes saçlarımın rengini çok beğendiğini ve kime yaptırdığımı soruyordu. İşte şimdi açıklıyorum!

Her zaman Hollywood yıldızlarının saçlarından bahsedecek değiliz ya, bugün sizlere kendi saçlarımdan bahsedeceğim. Yaz gelmek üzereyken ve röfle yaptırmanın tam zamanıyken, belki bu yazı size yol gösterici olabilir. Evet, bu yazının konusu sadece ve sadece "Benim mükemmel röflelerim!"

Harika röflelerimin sırrını açıklıyorum!

Uzun yıllardır saçlarıma röfle yaptırıyorum. Saçlarımın modeli değişir, uzunluğu değişir ama rengi hiç değişmez. Çünkü koyu rengi kendime yakıştıramayanlardanım. Hal böyle olunca, röfle benim tek alternatifim. Saçları konusunda oldukça hassas ve titiz olan ben bile, sarının en güzel tonunu yakaladığım için son 2 senedir tonunu bile değiştirmiyorum.

Siz de benim gibi saçlarınızla beğeni toplamak ve parıldamak istiyorsanız sizi sevgili kuaförüm Serkan Eskioğlu ile tanıştırmanın zamanı gelmiştir! Her zaman derim: "Kötü röfle yoktur, kötü kuaför vardır. İyi bir kuaförden her zaman mutlu çıkarsınız." Ben mutluyum, bence siz de mutlu olmalısınız!

Hem "Pudra.com okuyucusuyum" diye belirtirseniz, size özel indirimler bile yapabilir. Bu ayrıcalıktan yararlanmak istemez misiniz?



Serkan ile röfle hakkında mini bir röportaj yaptık, bakalım neler konuşmuşuz?

Röfle nedir? Kaç çeşit röfle vardır?
S: Değişik tondaki saç renkleri üzerine eşit olarak küçük parçalar halinde, saç tonunun 1 ila 6 ton arasında saça haçim, parlaklık, dolgunluk vermek amacıyla yapılan renklendirme ve tonlamadır, renk yansımasıdır. Röfleyi temelde 5 çeşit diye sınıflandırabiliriz: Röfle, Meç, Degrade (gölge), Balyaj, Palet röfle

Röfle en çok kimlere yakışır?
S: Esmerler görünümlerini yumuşatmak için röfleyi çok tercih ediyorlar. Ama kumrallara, buğday tenli kadınlara ve açık tenlilere çok daha fazla yakıştığı bir gerçek tabii.

Bence en cok kumral tende güzel ve doğal duruyor. Kumral saç üzerine platin röfle veya balyaj favorilerim. Elbette saç renginden sıkılmış, değişiklik isteyen, renk yansıması ve parlaklık isteyen herkes yaptırabilir. Burada önemli olan sarının tonu yani açıklığı veya koyuluğu. Bunun dışında kahve tonların üzerinde kahve bakırlar, kumral bakır üzerinde platin renk tonlamaları bizim tercihlerimizdir.

Röfle ile balyaj arasındaki fark nedir?
S: Röfle: Ana ton saç renginin aralarından seçilerek, orta incelikte parçalara ayrılıp saçların simetrik bir şekilde boyanmasıdır. Balyaj ise, ana ton saç renginin doğallığı korunarak, saç boy ve uçlarına atılan renk yoğunluğudur.

Röfle kaç ayda bir tekrarlanmalıdır?
S: Röfleli saçlar, sık ve sarı tabir ettiğimiz röfle uygulanmış ise minimum 3 ila 4 ayda yenilenmelidir.

Röfleli saçın bakımı nasıl olmalıdır?
S: Röfleli saçın bakımı diğer saçlara göre daha zordur. Özel açıcılarla yapıldığı için saçtaki protein ve nem molekülerinin korunması daha sonrasında saça nem yüklemesi ve likit keratin yüklemesi diğer röfle uygulamsına kadar ayda bir kez olmak kaydıyla bakımı sağlanmalıdır.

Saçı nemlendirecek saç maskeleriyle bakım evde de desteklenebilir. Keratin bakımıyla ilgili yazı için: Keratin bakımını tavsiye ediyorum!


ES HAIR DESIGN (ES Kuaför, Saç Tasarımı ve Güzellik Salonu)
Bağdat Cad. No:160\16 B Blok Feneryolu İstanbul (Feneryolu Dünya Göz Hastanesi yanı)

Tel: 216 386 24 52



Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER