Pudra.com 17.01.2012

Keratinli saç düzleştirici Philips'te!

Uzun, örgülü, sıkı at kuyrukları, Bob kesim, dalgalı, dağınık, kabarık, perçemli… 2012 yılında öne çıkacak saç trendleri şimdiden belli oldu.

Yeni yılla birlikte saç modasında yeni trendler de hızla kendisini göstermeye başladı. Anlaşılan o ki, 2012, uzun ve dalgalı saçların yılı olacak. Modası hiç geçmeyen örgülü saçları da bu yıl sık sık göreceğiz. Genellikle Hollywood yıldızlarında görmeye alışkın olduğumuz, hafif dağınık kabarık saçlar da 2012 model trendler arasında yerini aldı diyebiliriz.

Keratinli saç düzleştirici Philips'te!

2012'de saç trendleri neler?
Pratik kullanımı ve duygusal tarzıyla örgülü saçlar da sevimli ve naïf bir görünüm için vazgeçilmez seçeneklerden biri. Yandan veya arkadan uygulanan örgüler, birçok saç tasarımcısının tercihi olmaya devam ediyor.

Yeni yılda daha kadınsı bir görünüm tercih edenlerin seçimi ise kabarık modeller. Özellikle hafif dağınık kabarık saçlar, feminen bir sezon için vazgeçilmezler arasında. 2012’ye güçlü bir giriş yapan perçemli saçları da unutmamak gerekiyor. Düz ve salaş görünümlü perçemli saçlar, sağlıklı bir görünümle birlikte ilgi çekmeye aday modellerden.



Sıkı at kuyrukları da 2012’nin en gözde saç trendlerinden olmaya aday. Seksi ve alımlı görünümüyle hem sert hem de farklı görünmek steyen kadınlar için sıkı at kuyrukları, bu yılın önemli alternatiflerinden. Ortadan ayrık saç modelini tercih eden modacıların sayısı da oldukça fazla. Yüzü daha ince gösteren bu model de 2012’nin gözdelerinden olacak gibi görünüyor. Üstelik şık davetlerin de vazgeçilmezleri arasında.

Son olarak Bob kesime oldukça benzeyen Long Bob, yani Lob kesimi de atlamamak gerekir. Fazla kısa kesimden hoşlanmayanlar için mutlaka denemesi gereken bir seçenek. Cildinize uygun renk seçimiyle birlikte, çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Renk seçeneklerinde ise sarı tonlar bu yıl için ağırlıklı olmakla beraber; siyah, kahve ve kızıl tonların da öne çıkacağı bir 2012 bizleri bekliyor.

Philips'in önerisi: Saç düzleştirici
Elbette tüm bu alımlı ve estetik modellerin yaratılmasında ve kullanımında sağlık ve güzelliği bir arada vaat eden bir saç düzleştiricinin kullanımı son derece önemli. Saçlarınız rüzgarda özgürce salınırken, parlak ve hacimli görünmüyorsa, modaya uymanın da pek anlamı kalmıyor. Philips’in bu konuda bir önerisi var.
























Keratinli saç düzleştirici ilk defa Philips'te!
Philips’in yeni nesil elektrikli saç düzleştiricisi ProCare Keratin HP8361, sahip olduğu yenilikçi özelliklerle, sağlıklı saç bakımına önem verenlere için benzersiz bir seçenek. Elektrikli saç bakım ürünleriyle ilgili tüm kaygılara aynı anda son vermeyi başaran Philips, saçın temel yapıtaşlarından “keratin maddesini”, HP8361’e doğrudan ekleyerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Procare Keratin HP8361’de yer alan keratin plakalar, saça şekil verirken aynı zamanda bakımını da gerçekleştiriyor. Saçtaki negatif yüklü iyonları nötr hale getirerek saçın elektriklenmesini önleyen “İyonik Bakım” özelliği de HP8361’in önemli avantajlarından biri. Bilindiği gibi elektriklenmeyen saçlar daha parlak ve sağlıklı bir görünüme sahip oluyor. Cihazın bir diğer önemli özelliği olan Sonik Titreşim ise saçları plaka üzerinde eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle saçlar zarar görmeden, çok daha kısa sürede şekil alabiliyor. EHD+ eşit ısı dağılımı teknolojisiyle plakanın tüm alanlarının aynı derecede ısınmasını sağlayan yeni ProCare, saçların ısıdan zarar görmesini de engelliyor. HP8361 ayrıca, diğer ürünlere kıyasla yüzde 20 daha uzun olan plaka boyutlarıyla, işlem süresini kısaltıyor. 230 derecelik profesyonel ısı seviyesi, 15 saniye içinde kullanıma hazır hale gelme, otomatik kapanma ve 2,5 m’lik uzun kablo boyu, Procare Keratin HP8361’i tercih etmeniz için öne çıkan diğer özellikler.

Şık ve kullanışlı aksesuarlarla sunulan ProCare Keratin HP8361’in son kullanıcı fiyatı ise 189,90 TL.

* Saçın ana maddesi olan Keratin, saçı canlı tutan ve besleyen bir proteindir.

Philips ile ilgili haberlere www.philips.com/newscenter adresinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER