Pudra.com 15.06.2011

Koleston'un köpük saç boyası çıktı!

Artık evde saç boyamak çok kolay. Kimseden yardım almadan kullanılan Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boya'sı sayesinde kimseden yardım almadan saçlarınızı boyayabilirsiniz.

Pudra.com'un saçlarını sürekli boyayan veya boyatan okurları için harika bir haberi var: Koleston köpük saç boyası....


Koleston'un bu yeni ürününün tam adı Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boya.

Koleston köpük boya ile alıştığınızdan çok daha kolay ve keyifli bir şekilde Koleston’un en eşit dağılan, en yoğun renklerini elde edebiliyorsunuz. Şampuan gibi uygulanabilen Koleston köpük boya, saçın her noktasına eşit olarak dağılıyor ve saçın tamamının aynı yoğun renkte olmasını sağlıyor. Üstelik kullanması kolay, etrafa sıçramıyor ve bulaşmıyor hem de her noktada eşit renk veriyor.

Köpük boya, köpük şişesi sıkıldığında ortaya çıkıyor. Özel olarak tasarlanan bu şişe, köpük kontrolünü elde etmek ve boyama süreci boyunca köpüğün aynı şekilde kalmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış. Sıvı saç boyalarından altı kat daha hacimli “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”, beyaz saçların tamamını kapatıyor ve yoğun rengin sekiz haftaya kadar etkili olmasını sağlıyor. Kendi kendinize uygulayabileceğiniz mükemmel canlılıkta bir saç rengi elde etmek için yapmanız gereken tek şey “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”nın 18 muhteşem renk seçeneğinden kendi renginizi seçmeniz.

Duygu Devecioğlu Koleston Köpük Boya Deneyimini Anlatıyor!
Koleston köpük boya elime geçtiği zaman çok sevindim, saçlarımın rengi çok açılmıştı ve tuhaf bir renk olmuştu. Uzun zamandır saçlarımı çikolata kahve ile evde boyuyordum. Ancak bunun için annemden veya kız arkadaşlarımdan yardım istiyordum. Bir kere kendim denedim boyamayı önleri çok iyi boyadım ama arkalarını boyarken çok zorlanmıştım ve bazı yerleri güzel olmamıştı.

Dün akşam arkadaşımın düğünü olduğu için taktım eldivenleri hemen denedim. Köpük yapısıyla şampuanla saçımı yıkıyormuş gibi boyadım. Hem çok pratik hem de çok kolay oldu. Aklımda da acaba renk tutucak mı diye soru işaretleri vardı açıkçası. Daha sonra saçımı yıkadım ve kuruttuktan sonra çok güzel bir renk elde ettim. Çok hoşuma gitti, bundan sonra evde rahat rahat kimseye ihtiyaç duymadan saçlarımı kendim boyayabileceğim.

Köpük boya evde saç boyayanlar için tam bir kurtuluş bir buluş. Aslında benim de daha önce aklıma gelmişti, fırçalarla boğuşurken:) Ama Koleston hepimizin adına düşünmüş. Teşekkürler Koleston. (Bu deneyim yazısı Koleston Türkiye'nin facebook sayfasından alınmıştır)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER