pudra.com 08.06.2010

Maşa nasıl yapılır?

Kim saçlarının güzel görünmesini istemez? Üstelik ekonomik şekilde. Evde kendi kendinize, saçlarınıza maşa ile nasıl şekil verebileceğinizi öğretiyoruz.

İZLE: MAŞA İLE İRİ DALGA YAPMA👇 
Çarpıcı bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar, saçlarını lüle lüle kabartarak geziyorlar. Bukleli saçlar artık herkesin gözde modeli.

Maşa nasıl yapılır?

Ancak bunu yaparken saçın çok kıvır kıvır olmaması gerekiyor. Saçları bu şekle sokarken aslında zahmetli hiçbir işlem uygulanmıyor. Saç hafif bir köpük yardımıyla kendi halinde kurutuluyor. Daha sonra ise görünen bölgedeki saçların uçlarına maşa ile şekil veriliyor. Burada saçın doğal görünmesi için maşayı kullanmak ve maşa hareketlerini doğru yönde yapmak çok önemli.

Kuaför Ufuk Çatıkkaş, aşağıdaki videolarda maşayı nasıl kullanacağınızı ve maşa ile saçınıza nasıl şekil verebileceğinizi çok güzel anlatıyor.

Maşa nasıl yapılır?



Maşayla saça ne tip şekiller verilebilir?



Saçımıza maşa yaparken nelere dikkat edelim?



Bu video da ilginizi çekebilir:

İnce telli saçların ustası İlker Yavrutürk anlatıyor: Maşa ile hangi saç modelleri yapılabilir?



İlgili haberlerimiz: 

Kıvırcık saçlar için en iyi saç modelleri
Kıvırcık saçlar için en büyük problem saç kesimidir. Genelde asi ve söz dinlemez saçlar olarak adlandırılan bu saç tipi için ünlülerin saçlarından ilham aldık. Kıvırcık saçlılara uygun saç modelleri Pudra.com'da.

​Kış aylarında buklelerinizi doğal ve belirgin hale getirin
Havadan kolaylıkla etkilenen kıvırcık saçlar kolay şekil almaz, elektriklenir ve forma zor girer. Bu nedenle kıvırcık saça özel ürün kullanmak gerekir.

​Maşa ile bukle yapmak çok kolay!
Güzel buklelere sahip olmanın en kolay yolu maşa. Üstelik bunu kendiniz yaparsanız hem masrafsız olur hem de tatilde bile havalı saçlarla gezersiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER