@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2012

Mutsuzken saçlarımızı nasıl kestiriyoruz?

Ah biz kadınlar! Her şeyin acısını, sıkıntısını saçlarımızdan çıkarırız. Peki, canımız sıkılınca, biraz keyfimiz kaçınca saçlarımızı nasıl kestiriyoruz? İşte, en çok tercih ettiğimiz saç kesimleri!

Meg Ryan, Victoria Beckham

Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. İniş ve çıkışlarla dolu bu yaşam koşusunda mutluluklar kadar sıkıntılar da var. Biz kadınlar da, üzgün olduğumuzda, mutsuz olduğumuzda, işler yolunda gitmediğinde hemen kuaförümüze koşarız. Yani sıkıntımızı saçlarımızdan çıkarırız! Ve, çok da rahatlarız! Saçlarımızın psikolojimiz üzerindeki etkisi tartışılmaz.

Peki, biz kadınlar mutsuz olduğumuzda saçlarımızı en çok nasıl kestiriyoruz dersiniz? Yapılan araştırmalara göre; uzun saçlarımız varsa hemen kısaltıyoruz ve modern bir kesim tercih ediyoruz.

Saç rengimizi değiştiriyoruz; koyuysa açıyoruz, açıksa koyultuyoruz. En çok da ünlülerin saçlarını taklit ediyoruz.

Hangi ünlülerin saç kesimlerini örnek alıyoruz? Görmek için tıklayın.





Gwyneth Paltrow, saç konusunda en çok örnek alınan isimlerden biri. Özellikle uzun saçlarını uzun bob kestirdiği stiliyle çok beğeniliyor.

Ama Victoria Beckham'ın hakkını yemeyelim. Önleri uzun, enseleri kısa asimetrik saç modeliyle bir devrim yarattı. Yukarıdaki resimde görüyoruz. Bu saç modeli, dünya genelinde kadınların en çok kestirdiği saç modellerinin başını çekiyor.

En çok tercih edilen diğer saç kesimlerini görmek için galerimize tıklayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2