@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2014

Naturigin saç boyaları en doğal ürün seçildi

19 farklı renk sunan Naturigin Organik saç boyası, Amerika'da düzenlenen The Natural Product Awards (Doğal Ürün Ödülleri)'nde 2014'ün en iyi 50 ürünü arasında birinci seçildi.

Son yıllarda saç boyalarında en doğal ve organik içerik aranır oldu. Naturigin, doğal saç boyama ürünleri sunan bir marka. İçerisinde ağartıcı, amonyak, resorsinol, SLS veya paraben kullanılmadan üretilmiş. Amerika'da düzenlenen The Natural Product Awards (Doğal Ürün Ödülleri)'nde 2014'ün en iyi 50 ürünü arasından birinci seçilen Naturigin saç boyaları 80’den fazla ülkede denetlemeler yapan dünyanın en büyük organik belgelendirme kuruluşlarından Ecocert tarafından verilen en yüksek, karşılanması en zor doğal ve organik belgelendirme derecesini sahip.

Naturigin saç boyaları en doğal ürün seçildi

naturigin sac boyasi

Naturigin Organic Based Hair Colours serisi 19 kalıcı saç boyasından oluşuyor. Jojoba, soya proteini, on farklı organik ekstre ve doğal bitkisel yağdan oluşan özel bir karışım içeriyor. Amonyaksız, resorsinolsüz, SLS’siz ve parabensiz olduğu için boyama sırasında saçı koruyor ve saça parlaklık verip, besliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER