@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.05.2013

Özel davetler için 13 saç modeli

Önünüzde bir sürü düğün, nişan, davet var ve siz saçlarınızı nasıl şekle sokacağınızı bilmiyorsunuz. O halde Pudra.com'un özel davetler için seçtiği modellerden ilham almaya ne dersiniz?

Bütün eşimiz, dostumuz, akrabalarımız, bütün yıl durur durur; yazın teker teker evlenmeye, nişanlanmaya karar verirler. Hal böyle olunca da tüm o davetlerde giyeceğimiz elbiseler, yapacağımız saç ve makyajlar konusunda bizde bir telaş başlar. Her davette ayrı bir elbise giysek de nedense saç ve makyaj konusunda kendimizi daha kısıtlı hissederiz; bir fönle işi geçiştirmeyi severiz.

Yaz yaklaşıyor, çalan telefonlar yeni düğünleri, nişanları, kınaları haber veriyor. E o zaman Pudra.com olarak bizim görevimiz de, size ilham vermek ve yol göstermek oluyor.

Düğün, nişan, kokteyl gibi davetlerde kullanabileceğiniz 13 saç modelini görmek için tıklayın.



Seçtiğimiz modellerin fazla abartılı olmamasına özen gösterdik. Neden derseniz; güzelliğin tek yolunun abartıdan geçmediğini düşünenlerden olduğumuzu söyleyebiliriz.

Bizce yaptıracağınız saçın bir yerlerine küçük ya da büyük örgüler eklemek verdiğiniz en doğru karar olabilir. Açık bırakacaksanız saçınızın ön tarafından alınacak küçük tutamlar örgüyle arkada birleştirilebilir. Topuz tercih edecekseniz ise topuzunuzun bir yerlerine eklenecek bir tutam örgü saçınıza hareket katabilir.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2