Advertorial 20.12.2011

Saçlarınız için küçük bir sır

Saçlarım öylesine kuru ki, ne yapsam işe yaramıyor diyorsanız Dove Besleyici Bakım Serisi Saç Maskesi sayesinde saçınızdaki tüm nem hapsoluyor.

Saçlarımızla ilgili çok önemli bilgiler ve küçük sırlar vermeye devam ediyoruz. Sıra, kuru saçların nasıl canlanacağı ve yeniden parlaklık kazanacağında.

dove sac bakimi

Başlangıçta ne yapmak gerektiğini zaten biliyorsunuz. Dove Besleyici Bakım Serisi’nin şampuanı ve saç kremi ile saçlarımızın günlük bakımını yapıyoruz. Haftada bir kez de saçımızı onarmak için maske kullanıyoruz.

Dove Besleyici Bakım Serisi Saç Maskesi ultra hafif besleyici yağlarla zenginleştirilmiş. Bu yüzden kurumuş saçları derinlemesine besliyor ve hızla onarıyor.

Dove besleyici bakım maskesiKullanımı çok basit. Şampuandan sonra fazla nemi alınmış saça sürüyorsunuz. Daha fazla kurumuş olan uçlarına bolca sürmeyi ihmal etmeyin. 3-5 dakika bekletip sonra güzelce durulayın. Kuru saçlarınızı canlandırmak ve yeniden güçlendirmek için haftada bir kez kullanmayı unutmayın.

Saçlarınızla ilgili küçük sırları öğrenmeye devam etmek için Dove’un Facebook sayfasına üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayın: Facebook.com/Dove


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER