@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2016

Tatil sonrası saç bakım önerileri

Tatilde havuz, deniz ve güneş gibi sebeplerle yıpranan saçları onarmanın vakti geldi. Tatil sonrası saç bakım önerileri Pudra.com'da.

Denizin, güneşin, havuzun tadını çıkarırken tatilde saç bakımını ihmal edenler şimdi saçlarını nasıl eski sağlıklı hallerine kavuşturacağını düşünmeye başladı. Sadece bakımını ihmal edenler değil, herkesin tatil sonrası saç bakımına ihtiyacı var. Çünkü ne yaparsak yapalım saçlarımız yıpranıyor.

Tatil sonrası saç bakım önerileri
 

Saçlarınızdaki kırık uçlardan kurtulun

Yaz sonrası saç bakımınıza başlamadan önce kuaföre gidip kırıklardan kurtulun. Bu şekilde saçlarınızı eski sağlığına kavuştururken işiniz bir adım daha kolaylaşacak.
 

Onarım özellikli şampuan ve saç kremi kullanın

Yaz tatiliniz bittiyse kullandığınız şampuan ve saç kreminizi değiştirmenin zamanı geldi demektir. Yıpranan saçlarınızı eski sağlıklı günlerine döndürmek için onarım özellikli bir seri kullanmaya başlamalısınız. Bizim önerimiz Pantene Yaza Özel Seri. 
 

Yoğun onarım maskelerini banyo rutininize ekleyin

Saçları eski sağlıklı günlerine kavuştururken yoğun onarım maskelerinin gücünden faydalanın. Bu maskeler saçlarınızı dipten uca onararak yazın yıpratıcı etkisini uzaklaştıracak. Bizim önerimiz Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske. Saç maskesi uygulamadan önce saçlarınızın suyunu bir havlu yardımıyla alın. Bu şekilde daha çok verim alabilirsiniz. 
 
tatil sonrası saç bakım önerileri
1- Pantene Yaza Özel Seri, 2- Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat Derin Onarıcı Maske, 3- Phytokératine Yıpranmış Saç Uçları için Onarıcı Serum, 4- Moroccan Oil Heat Styling Protection
 





Serum ve yağların onarıcı etkisinden yaralanın

Saç bakımınızın son aşaması olarak onarıcı serum ve yağlar kullanın. Doğru yağ seçimi için En iyi saç yağları haberimiz size rehber olabilir. Bizim onarıcı serum önerimiz Phytokératine Yıpranmış Saç Uçları için Onarıcı Serum.


Doğal yöntemlerle onarımı hızlandırın

Hindistan cevizi, avokado yağı ya da Hint yağı gibi saç bakımında etkili yağlar kullanın. Bu yağlar hem saçlarınızı besleyip onaracak hem de daha sağlıklı olmalarına yardımcı olur.
 

Saçlarınızı her gün yıkamayın

Saçlarımız temiz olsun diye her gün yıkamak aslında saç bakımında yaptığımız en büyük hatalardan. Bu işlem saçın ve saç derisinin doğal yapısını bozup saçın nemini kaybetmesine, saçın daha çabuk kırılmasına ve dökülmesine neden oluyor. Saçlarınızın sağlıklı olmasını istiyorsanız gün aşırı yıkamalısınız. 
 

Saçlarınızı ısıdan koruyun

Saçlarınızın bir an önce eski sağlığına kavuşmasını istiyorsanız fön ve maşa gibi yüksek ısı ile yapılan saç modellerine bir süre ara vermelisiniz. Eğer kusursuz şekillendirilmiş saçlarınızdan vazgeçemiyorsanız ısı koruyucu spreyler kullanabilirsiniz. Örneğin Moroccan Oil Heat Styling Protection deneyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER