http://www.sacrengimiariyorum.com 24.05.2010

Ten rengine göre saç rengi önerileri

Ceyda Düvenci, kendine yakışan tonu Palette'de bulduğunu söylüyor. Siz de, ten renginize göre hangi saçın size uygun olduğunu yazımızdan öğrenebilirsiniz.



Kadınlara renkli dünyaların kapılarını açan Palette, Ceyda Düvenci’yi yeni marka yüzü olarak seçti.

“Ben Rengimi Seçtim” kampanyasına katıl, kazan!
Palette’nin Ceyda Düvenci ile gerçekleştireceği ilk etkinlik çerçevesinde Ceyda Düvenci’nin saçları için Schwarzkopf’un uzman saç boyası markası Palette’nin birbirinden çekici üç rengi düşünüldü, biri seçilerek boyandı. Bir ay sürecek “Ben Rengimi Seçtim” kampanyasının sonunda ünlü oyuncunun çikolata kahve, şarap kızılı ve gece mavisi tonlarından hangisini seçtiği açıklanacak. Bir ay boyunca her gün, SMS ile ya da www.sacrengimiariyorum.com’da verilen 3 seçenekten birini işaretleyerek tahminde bulunan katılımcılardan doğru rengi bulanlar arasından her gün 100 kişi Palette’nin birbirinden çekici tonlarından birine sahip olabilecekler.



Ten renginize göre saç rengi önerileri
Peki ya siz hangi saç renginin sizin renginiz olduğunu biliyor musunuz? Teninizin rengi burada önemli bir kriter...
Beyaz tenliler: Hemen hemen kızılın tüm tonlarını kullanabilirsiniz. Renkli gözlüler, özellikle ela gözlüler için ise sarı renk doğru tercihtir. Marjinal olmayı seven kadınlar saçlarını siyaha boyayarak hem daha iddialı olurlar hem de tenlerinin beyazlığını daha da vurgulayabilirler.

Buğday tenliler: Kahve tonlarından içinde kızıl ışıltılar olanları seçmeliler. Kahverengi gözlülere kahve tonları çok yakışır. Bal rengi gözlere sahip kadınlar ise, saçlarında kumral tonları kullanabilirler.

Esmer tenliler: Kızıl, kestane ve bakır tonlarından dilediklerini seçebilirler. Ayrıca saçlarını kızıl tonlara boyayan esmer hanımlar saçlarını çok katlı kestirmemeli, bu tonu daha net ve düz kesimler ile kullanmalıdırlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER