pudra.com 26.08.2010

Ünlü sarışınlar bu ürünü kullanıyor!

Saç stilistleri ve modaya yön veren isimler yine aynı şeyi söylüyor; mevsimler değişiyor ancak sarı saç popülerliğinden ödün vermiyor, kadınlar sarı saçtan vazgeçmiyor!

Cate Blanchett, Reese Witherspoon gibi ünlülerin saç stillerini de geliştiren Nicola Clark “Sarı saçlarda kuaför salonundan yeni çıkmış gibi taze ve çarpıcı bir sarı ton yakalamak kesinlikle zor bir iştir. Fakat, John Frieda’nın Sheer Blonde Serisi kadınlara sarı saçlarının daima baş döndürücü güzellikte olacağı güvenini veriyor” diyor.

Ünlü sarışınlar bu ürünü kullanıyor!

Saçlara ışıltılı, canlı ve sağlıklı bir görünüm sağlamak amacı ile dünyanın en iyi saç artistlerinden biri olan John Frieda tarafından geliştirilen ve yine dünyanın saç renklerine özel ilk ışıltı arttırıcı serisi olma özelliğine sahip John Frieda Collection Sarı Saçlara Özel Renk Serisindeki Şampuan ve Saç Bakım Kremleri, içeriğindeki patentli Light Enhancers teknolojisi ve karamel, bal, papatya, arpa mayası ve ay çiçeği gibi özler ile saçlardaki sarı tonları vurgulayarak her bir saç telinin ışıl ışıl parıldamasına yardımcı oluyor.

Bu serinin hacim kazandıran ve nemlendiren iki farklı çeşiti bulunuyor:

John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating Shampoo/Conditioner

John Frieda Sarı Saçlara Özel Işıltı Veren Şampuan ve Saç Bakım Kremleri

Fiyat: 22 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER