@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.03.2013

Ünlülerin kakül sevdası

Dönem dönem yıldızı parlayıp dönem dönem pabucu dama atılan kaküller, bu yıl yine ön planda! Ünlüler tarafından oldukça tercih edilen perçemler, alnı geniş olanlar için birebir!

Duruşunuza daha modern bir hava katmak için biraz değişiklik yapmanın zamanı geldi de geçiyor. 2012 yılının sonlarına doğru yoğunlaşan kakül kestirme eğilimi, 2013'te daha da fazla ön plana çıkıyor.

Boyu, şekli, kesimi yüz şekline göre onlarca değişik şekle girebilen kaküllerden yüzünüze uygun olanın hangisi olduğuna henüz karar veremediyseniz ünlülerin tercihlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Üstelik şekillendirmesi zor olduğu için kaçtığınız kaküllere artık saç şekillendirici ürünler yardımıyla söz geçirmek de çok basit!

Ünlülerin kakül modellerini görmek için tıklayın.





Neredeyse gözün içine girecekmiş gibi duran dümdüz kesilmiş kaküllerin bizim favorimiz olduğunu hemen belirtelim. Bu kadar iddialı bir modelle rahat edemem diyorsanız, o halde kuaförünüzden kakülünüzü makas darbeleriyle daha yumuşak göstermesini isteyebilirsiniz.

Size en uygun kakülün nasıl olması gerektiğine karar veremiyorsanız yüz şeklinize en uygun kakülü bulmanın sırlarını anlattığımız yazımızdan yardım alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2