@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.10.2013

Ünlülerin sonbahar güzelliği

Moda haftaları, film galaları, davetler... Ünlülerin geçen hafta katıldığı tüm etkinlikleri inceledik. Sonbahar görünümümüze ilham verecek en güzel saç ve makyajları seçtik. Ünlülerin sonbahar güzelliği Pudra.com’da.

Ünlüler dünyasında kutlamalar ve davetler bitmiyor. Her bir davette hangi ünlüye bakacağımızı şaşırıyoruz. Kimi sezonun trendlerini taşırken, kimi klasik çizgisinden ayrılmıyor.

Geçtiğimiz hafta davetlerde boy gösteren ünlüleri mercek altına aldık, saç ve makyajları inceledik. İşte öne çıkan isimler söyleyebileceklerimiz:

Eva Longaria, katıldığı davette çok özenmeden topladığı saçlarıyla o kadar doğal gözüküyor ki, bayıldık! Makyajında ise her zamanki gibi gözlerini vurgulamış ve doğal tondaki rujuyla abartıdan uzak durmuş.

Molly Sims, kendine sarı saç rengini yakıştırıyor, yalan değil. Her zaman hayranıydık, yan tarafta topladığı doğal dalgalı saçlarıyla daha da hayran kaldık. Makyajında ise çoğu isim gibi abartıdan uzak durmuş ve yeşil gözlerine güvenerek en doğrusunu yapmış.

Olivia Palermo, göğüs hizasındaki saçlarını ortadan ikiye ayırarak dümdüz bırakmış. Klasik Olivia dedik. Kahverengi tonlarındaki doğal makyajı teniyle ve saç rengiyle doğal bir uyum sağlıyordu.

Bu sonbaharda ünlülerin saç ve makyajlarından ilham alın, günlük hayatınızda da rahatlıkla uygulayarak göz kamaştırın. Diğer ünlü isimleri görmek için tıklayın.



Uygulaması kolay bu model ve makyajları deneyin, pişman olmazsınız!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2