@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2011

aisha İstanbul ürünleriyle evde SPA keyfi

aisha İstanbul'un yasemin kokulu banyo ve vücut serisi bir harika... Hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirmek için aisha ürünlerine mutlaka göz atın...

Ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha ISTANBUL’un spa ürünleriyle SPA keyfini evde yaşayabilirsiniz.

aisha İstanbul ürünleriyle evde SPA keyfi

Aromaterapinin iyileştirici ve rahatlatıcı gücünü doğal ürünlerle bir araya getiren aisha ISTANBUL, ev ürünler,yle de dikkat çekiyor. Tüm duyuları etkileme gücüne sahip aromaterapi öz yağlarından oluşan aisha ISTANBUL’un ev ürünleri, hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamanızı sağlıyor.

aisha ISTANBUL banyo ve vücut serisi
Doğal kokularını aisha ISTANBUL’un banyo ve vücut serisinde kullandığı 4 ana aromadan alan mumlar, yüksek kalitede esanslar kullanılarak hazırlanan oda parfümleri ve aisha ISTANBUL’un hazırladığı Yasemin serisinde yer alan ürünler aromaterapideki en nadide ve pahalı aromalardan olan Saf Mısır Yasemini (jasminium grandiflorum) ile kokulandırılmış.

Bu harika aromaya tatlı portakal, sandal ağacı, ylang ylang ve Hindistan’ın incisi Nag Champa öz yağları da katılarak seksi, gece gündüz her an içinize işleyen yoğun bir parfüm yaratılmış.

Yaseminli Vücut Arındırıcısı, içeriğindeki aynı safa çiçeği yağı, üzüm çekirdeği ve kayısı çekirdeği gibi organik saf yağlarla kış aylarında kuruyan ciltleri ölü hücrelerden arındırarak kan dolaşımı ve hücre yenilenmesini hızlandırıyor.

Sedatif ve rahatlatıcı faydalarından dolayı gece kullanımı için birebir olan Yaseminli Banyo Yağı ise kuvvetli bir afrodizyak olduğu için soğuk kış gecelerinizi ısıtıyor.

aisha’nın Spa serisinin kare ası ve banyo keyfinin önemli bir parçası olan Yaseminli Banyo Tuzu’nun içeriğindeki ölü deniz tuzuna, besleyici ve parlaklık veren jojoba ve kayısı çekirdeği yağları ile hücre yenileyici aynı safa çiçeği yağı da eşlik ediyor. Sakinleştirici etkisi bulunan banyo tuzu, yasemin, tatlı portakal, sandal ağacı, ylang ylang ve Nag Champa öz yağları ile tamamlanıyor.

Banyo keyfinin ardından dinlendirici ve rahatlatıcı çay saatinde aisha ISTANBUL’un özel olarak hazırlanmış çay setinde yer alan el ile şekillendirilmiş seramik çaydanlık, eski Baharat Yolunun olağanüstü atmosferini evinize taşıyor. Doğal toprak renklerine sahip, özel tasarımlı seramik fincan ise çayınızı yudumlamayı, bambaşka bir zevk haline getiriyor. Rahatlatıcı ve dinlendirici spa keyfinin ardından yüksek aromasına göre enerjinizi arttıran ya da uyumanızı kolaylaştıran yastık spreyleriyle uykunun tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

aisha ISTANBUL’un rahatlatıcı boyun yastığı, pirinç ve buğday taneciklerini, lavanta, melisa, nane, adaçayı, papatya, anason ve ıhlamur çiçekleri ile harmanlayarak günün gerginliğini üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca özel bir teknikle hazırlanan lavantalı rahatlatıcı göz yastığı ile konforunuzu tamamlayabilirsiniz.

BODY BUTTER SERİSİ
aisha ISTANBUL’un lavanta, zencefil, yasemin ve turunçgiller içerikli body butter serisi, soğuk kış günlerinde vücudu tazeliyor, koruyor ve nemlendiriyor. Özellikle dirsekler, topuklar, eller ve hatta bebek poposu için cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayan Body Butter Serisi, kan dolaşımını da hızlandırma etkisine sahip.

aisha’nın Bahçesinden

aisha ISTANBUL, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha İSTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

aisha İstanbul'un yaratıcısı Ayşe Tolga hakkında
Uzun soluklu oyunculuk kariyerinin yanı sıra kişisel gelişim, şifa ve doğal terapiler ile de bireysel olarak ilgilenen Ayşe 2001 senesinden beri holistik- doğal terapiler ve yoga ile ilgilenmektedir.

Türkiye’nin İlk aromaterapi markası aisha ISTANBUL’un yaratıcısı ve sahibi Ayşe Tolga, Tatijanna Rottenberg’den masaj ve vücut terapileri eğitimi, Chiva-som Destination Spa- Bangkok Spa yöneticiliği, dünyanın Sayılı Aromaterapistlerinden Gabriel Mojay’den Londra’da ITHMA- London (Institute of Traditional Herbal Medicine and Aromatherapy)’de Aromaterapi, Öz Yağ Sinerjisi, İleri masaj teknikleri, organik kimya, Holistik Acil Yardım, fitoterapi, Holistik tıp ve Çin Tıbbı eğitimleri alarak, Uzman Klinik Aromaterapist derecesini almaya hak kazanmıştır.

Ayşe, parfümcülük ve detaylarını araştırmak üzere 2007 yazında Fransa Provence ve Grasse’da botanik, bitki hasadı ve damıtma teknikleri, parfüm karışım sanatı ve sinerji üzerine de çalışmıştır.

2009 senesinde Uzman Emine Kobaş’tan estetisyenlik, cilt-vücut bakımı, ve vücut terapileri üzerine de eğitimler alarak ustalık belgesini de alan Ayşe Tolga, Uzman Estetisyen ve Uzman Eğitici dereceleri ile Spa terapileri üzerine eğitici olarak sertifika verme yetkisini kazanmıştır. Ayşe, IFPA (The International Federation of Professional Aromatherapists) üyesidir.


Satış noktaları için ve alışveriş için www.aisha.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER