Pudra.com 04.07.2012

Amway'den göz çevremize hediye: ARTISTRY™ Crème LuXury

ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi, olağanüstü performansı, yeniden canlandırıcı etkisi ve özgün bileşenleri ile göz çevresindeki hassas cilt için etkili çözümler sunuyor.

ARTISTRY™ Crème LuXury, bilim ve teknolojideki en ileri keşifleri uygulayarak cilt bakımında prestijli ürünler tasarlayan bir koleksiyon. Bu koleksiyona yeni eklenen ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi de göz çevresindeki hassas cildi koruyan ve cilde enerji veren, ince çizgi ve kırışıklıkları rahatlatan, torbacıkları azaltan, göz çevresini gözle görünür bir şekilde sıkılaştıran güçlü bir ürün olarak fark yaratıyor.

Amway'den göz çevremize hediye: ARTISTRY™ Crème LuXury

Göz çevresinde daha sağlıklı ve daha dinç bir görünüm
Yenilikçi bilim ve özgün CellEffect (Hücre Etkisi) teknolojisi kullanılarak yaratılan ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi benzersiz formülü ile göz çevresindeki hassas cildi besliyor ve onarıyor. Böylece cilt daha pürüzsüz, daha sıkı bir görünüm kazanıyor. Yaşlılık belirtisi ince çizgilerin ve kırışıklıklar ile koyu halkaların azaltılmasına büyük oranda destek olan ve göz altı şişkinliğini yok eden ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi ile göz çevresinde daha sağlıklı ve daha dinç bir görünüm elde ediliyor.

Çok özel bileşenler içeriyor
Crème LuXury’nin benzersiz ve etkili erken yaşlanma karşıtı performansı çok özel bileşenler ve CellEffect (Hücre Etkisi) teknolojisinden oluşuyor. ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi’nin içerdiği bileşenlerden Cardiolipin, cilt hücrelerinin tam ortasında bulunan değerli doğal bir lipid. Cilde yeniden enerji verebilen nadir, özgün bir bileşen olan Cardiolipin gözle fark edilebilen yaşlanma belirtilerinin onarılmasına ve oluşan hasarın giderilmesine yardım ediyor.

ARTISTRY™ Crème LuXury Göz kreminin içerdiği diğer bileşenlerden Roxisomes™ liposomes serbest radikallere karşı bir bariyer kurarak cilt hasarını azaltıyor ve cildin yaşlanma belirtilerini gözle görülebilir şekilde yok ediyor.

Amway’in beslenme destek ürünleri markası NUTRIWAY™’in Ispanak Özütü ve L-Carnosine bileşenleri ise zarar görmüş cilt hücrelerini onarıyor ve cildin enerji düzeyini artırmaya destek oluyor. Göz bölgesi çevresindeki şişkinliği rahatlatmak içinse Japon kirazı çiçeği özütü ve Alfalfa tohumu özütlerinden yararlanılıyor.

12 haftalık kullanımdan sonra alınan klinik test sonuçları:
• Cilt sıkılığında ve nemlenmede gelişme
• Daha az cilt sarkması
• Azalmış koyu halkalar
• Azalmış şişkinlik

ARTISTRY™ Crème LuXury Göz Kremi – 15 ml (Amway): 281,53 TL


Amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER