Pudra.com 02.03.2015

Artistry'nin 2015 İlkbahar renkleri harika

Artistry, her sezon olduğu gibi modadan ilham alarak 2015'in ilkbahar ayları için rengarenk göz kalemi, maskara ve rujlardan oluşan Indigo Skies koleksiyonunu hazırladı. Bizim favorimiz Artistry farlar oldu.

Artistry 2015 İlkbahar ayları için hazırladığı Indigo Skies koleksiyonunda nefes kesici gökyüzü renkleri ile ışıldayan çöl kumları tonlarını bir araya getirerek doğal ve şık görünümlü pratik makyaj ürünleri geliştirmiş.

Artistry'nin 2015 İlkbahar renkleri harika

Artistry Indigo Skies Crayon 3’lü göz farı ışıltılı indigo mavisi, parıltılı bej ve açık gümüş mavisi tonlarıyla tercihe göre doğal veya dramatik bir göz makyajı görünümü sağlıyor. Göz farı veya kalemi olarak kullanılabilen Crayon 3’lü göz farının canlı renkleri sayesinde ilkbahar aylarında gözler hep ön planda olacak.

Artistry Signature Eyes serisinin çok beğenilen maskarasına yepyeni bir renk daha eklenmiş. İlkbaharın trendi olan indigo mavisindeki maskara hem doğal bir renk algısı uyandırmak hem de etkileyici bir görünüm için tercih edilebilir. Artistry Signature Color rujlara renk odakları pembe, turuncu ve bej olan yeni üç ruj eklenmiş. Anlaşılan bu bahar dudaklar şeker gibi görünecek.

Artistry Indigo Skies Crayon 3'lü Göz Farı, 122,84 TL.
Artistry Indigo Skies Volume Maskara, 62,63 TL.
Artistry Indigo Skies Ruj, 67,69 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER