Pudra.com 30.09.2011

Ayakların da peeling'e ihtiyacı var

Yves Rocher'ın lavanta içerikli Soin Vegetal Beaute des Pieds doğal ponza taşlı yenileyici ayak peeling'i, ayağınızı ölü ve sertleşmiş derilerden arındırarak yumuşatıyor ve nefes almasına yardım ediyor.



Sizi ayak bakımınız için yeni bir ürünle tanıştırıyoruz: Yves Rocher'ın Soin Vegetal Beaute des Pieds marka doğal ponza taşlı yenileyici ayak peeling'i.

Yves Rocher, eşsiz kalitesi ve zengin yağ içeriği için, ürünlerinde kullanmak üzere Lavanta Angustifolia’yı tercih ediyor.

Lavanta Angustifolia geleneklerini sürdüren ve uzun zamandır lavanta yetiştiriciliği yapan yerli aileler tarafından, organik tarım sahalarında yetiştirilir ve taze olarak toplanan lavanta, organik yağlarını elde etmek üzere doğrudan buharla damıtılır.

Lavantanın rahatlatıcı ve arındırıcı özellikleri uzun yıllardan bu yana tıp ve araştırma çevreleri tarafından da onaylanır.

Yves Rocher'ın bitkisel ürünü, doğal ponza taşlı yenileyici ayak peeling'i, ayağınızı ölü ve sertleşmiş derilerden arındırarak yumuşatır ve nefes almasını sağlar. Peeling'i banyoda ya da sonrasında ayağınız nemliyken masaj hareketleri ile uygulamanız gerekiyor.

Eğer ayak deriniz çok sertleşmişse kuruladıktan sonra da uygulayabilirsiniz.

Ürünün fiyat:15.90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER