@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.11.2012

Benefit'in yeni renklendiricisi Fine One One yılın ürünü olabilir!

Pudra.com'a göre yılın ürünü olmaya aday renklendirici yeni yılla birlikte hayatımıza girdi! Eğlenceli ambalajıyla dikkat çeken Benefit'in Fine One One'ı hem allık hem ruj olarak kullanılabiliyor. Deneyin, beğeneceksiniz!

Eğlenceli ambalaj tasarımları ve ürün isimleriyle gönüllerde taht kuran cilt bakım ve makyaj markası Benefit, dudaklar ve yanaklar için yeni bir çok amaçlı renklendirici satışa sunuyor: Fine One One. Sephora'nın 2013 yılbaşı koleksiyonu lansmanında tanıştığımız ürün bizi kendimizden aldı. Zira ürünün açık mercan, pembe şampanya ve olgun karpuz renklerine sahip 3 bölmesi cilde sürüldüğünde aydınlatıcı bir etki gösteriyor. İnsanın cildi tek bir ürünle birden ışıl ışıl parlıyor. Sadece allık olarak değil aynı zamanda ruj olarak da kullanılabilen bu özel ürünü Pudra.com editörleri çok sevdi.

Benefit'in yeni renklendiricisi Fine One One yılın ürünü olabilir!

Kolay uygulanan kremsi kıvamı sayesinde pratik bir şekilde sürülebilen Fine One One elmacık kemiklerine ışıltı ve hoş bir gölge, dudaklara ise tatlı ve hafif bir renk katıyor. Ürünü elmacık kemiklerinize ya da dudağınıza hafifçe sürüp parmak uçlarınızla dağıtın. Sonuca siz de inanamayacaksınız.

Sephora mağazalarında satışa sunulan Benefit Fine One One stick renklendiricinin fiyatı: 95.90 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER