@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.01.2015

Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur ile pürüzsüz bir cilt

Biotherm’in yeni ürünü Blue Theraphy Lift&Blur ile yaşlanmanın izleriyle savaşıp, pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Düzenli kullanım sonucunda cildi toparlayan ürün, cildin derinliklerine inerek çizgilerin görünümünü hafifletiyor.

Hepimiz yaşlanmanın izlerini cildimizden uzaklaştırmak istiyoruz, en çok merak ettiğimiz kozmetikler de genellikle yaşlanma karşıtı ürünler oluyor. Biotherm Laboratuarları'nın geliştirdiği Biotherm Blue Theraphy serisinin yeni ürünü Lift&Blur da etkileriyle konuşacağımız ürünlerden biri. Optik teknolojinin kullanıldığı ürün, yüksek onarım özelliğine sahip.

Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur ile pürüzsüz bir cilt

biotherm blue therapy lift blur guzellik yaslanma karsiti krem

Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur'un içeriğindeki Blue Retinol’ün yüksek konsantrasyonu cildi yeniliyor, pürüzsüzleştiriyor ve ışığı yayan polimerlerle cildi aydınlatıyor. Kırışıklıklar ve düzensizlikler böylece belirsizleştiriyor. Ürünün sadece 7 saniyede yüz hatlarını yumuşattığı görülüyor.

Kırışıklıklar, sarkmış yüz hatları ve soluk cilt renginden şikayetçiyseniz, Biotherm Blue Theraphy Lift & Blur'u deneyebilirsiniz. Ürün doldurucu özelliğiyle cildin derinliklerine inerek, çizgilerin görünümünü en düşük seviyeye getiriyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Ürünün reklam yüzü ise Legends dizisinin ünlü yıldızı Amber Valletta.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER