pudra.com 15.03.2011

Bobbi Brown'dan mat fondöten!

Bobby Brown'ın yeni ürünü Bobby Brown Illuminating Finish Powder yağlı ciltler için çok özel bir fondöten. Ciltteki yağlı görüntüyü yok ediyor, sağlıklı parlaklık ve canlılık veriyor.

Bobby Brown Illuminating Finish Powder Compact Foundation SPF 12

Bobbi Brown'dan mat fondöten!
Nihayet, ciltteki yağlı görüntüyü yok ederek, sağlıklı parlaklık ve canlılık veren bir fondöten var: Bobby Brown Illuminating Finish Powder Compact Foundation.

Islak yada kuru olarak uygulanabilen bu pudra formüllü fondoten kremsi ve yumuşak dokusu ile hava kadar hafif. İçeriğindeki yansıtıcı pigmentler ciltteki ton eşitsizliklerini düzelterek gözeneklerin, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Cilde ışıldayan pürüzsüz bir görünüm veriyor.

Fondötenin özellikleri
His: Koko-gliserin ve küresel tozların oluşturduğu eşsiz birleşim formülü yumuşak ve hafif kılar. Cilt üzerinde kadifemsi dokunuşuyla kolayca kayar ve iz bırakmadan dağılıyor.

Doku:
Katlı pigmentler mat ve kadifemsi görünümü sağlar, yansıtıcı pigmentler ise cilde sağlıklı bir tazelik ve ışıldayan görünüm sunuyor.

Kapatıcılık seviyesini isteğinize göre ayarlayın:
Yüksek kapatıcılık için, nemli bir süngerle uygulayın.
Orta derece kapatıcılık için, kuru bir süngerle uygulayın.
Hafif kapatıcılık için, pudra fırçası ile uygulayın.

16 renk seçeneği
Bobby Brown Illuminating Finish Powder Compact Foundation 16 rengi var.
Fiyatı ise 105TL.




“Bu fondöteni yaratmak için 5 yıldan fazla bir süre çalıştım. İstediğim formüle getirebilmek için çekimlerde, modellerin üzerinde, arkadaşlarımda hatta kendi ekibimde denedim. Islak yada kuru uygulayın, cildinizi düzenler, her tür ışık altında tüm gün süren bir aydınlık sağlar ve inanılmayacak kadar doğal görünür.”
-Bobbi Brown-

Pudra.com öneriyor:
Bobby Brown Illuminating Finish Powder Compact Foundation, özellikle yağlı cilde sahip, hem yağlı görünümü matlaştıran hem de bu işlemi yaparken cildin doğal ışıltısı ve canlılığını kaybetmek istemeyenler için harika bir seçim. Bobby Brown uzmanlığı sayesinde yaratılan 16 renk seçeneği her isteğe uygun renk seçimi sağlıyor. Ayrıca, ıslak yada kuru kullanılması da büyük avantaj.

Bobby Brown makyaj paletinden seçeceğiniz harika renklerle kombinleyebileceğiz bu fondöten özellikle sıcak havalarda kurtarınız olabilir...

Bobby Brown ürünleri Harvey Nichols, Sephora ve Boyner Mağazları’nda satılıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER