06.09.2010

Braun'dan YENİ Saç Şekillendirici

Braun IONTEC ailesinin yeni üyesi Braun Satin Hair 7 Airstyler, yenilikçi tarak & fırça tasarımı ile saçlarınıza şekil verirken dikişsiz fırça kılı teknolojisiyle saçınızın sağlığını da koruyor.

Ergonomik ve çok fonksiyonlu Yeni Braun Satin Hair 7 Airstyler, hafif olmasıyla da dikkat çekiyor. Saça hacim vermek üzere tutup havalandırmak için mükemmel uzunlukta olan Braun Satin Hair 7 Airstyler, saçların kopma ve kırılmasını engellemek üzere tasarlanmış dikişsiz fırça kılları sayesinde saçların arasından rahatça kayıyor. Airstyler kişiselleştirme düğmesi sayesinde ısı ve hızı ayarlamanıza imkan verdiği için muhteşem dalgalar ve buklelerinizi zahmetsizce yaratarak saçınızda her gün kullanabiliyorsunuz.

Braun'dan YENİ Saç Şekillendirici

Saçın taranması doğal olarak statiğe, uçuşmaya ve özenle şekillendirilen bir modelin bozulmasına neden olabilecek pozitif yüke yol açar. Braun IONTEC teknolojisi; statiği, elektriklenmeyi ve saçların uçuşmasını önleyerek, saça şekillendirme sırasında kaybedilen nemi geri kazandırır. Braun’un IONTEC teknolojisi, ısıdan yararlanarak çok farklı stiller yaratmaya imkan verirken saçın dayanıklılığını ve sağlığını da korur. Saçınızın sağlığını koruyarak farklı stiller yaratabilmek için IONTEC teknolojisine sahip Yeni Braun Satin Hair 7 Airstyler saç şekillendiricinin üzerinde yer alan düğmeye basmanız yeterli.

Saç şekillendiricilerin neden olduğu mekanik hasarın saçın koruyucu dış tabakalarına da zarar verebileceğini vurgulayan Braun Beauty Bilim Adamı Frauke Neuser, “Bu da saçın cansız görünmesine, sertleşip daha çok elektriklenmesine ve daha az parlamasına neden olur. Sonuç olarak, saç daha hassas hale gelir. Bu süreklilik gösteren ve ilerleyen bir hasar sürecidir. Islak saçlar ise kuru saçlara göre daha hassas yapıdadır. IONTEC’li Braun Satin Hair 7 Airstyler, dikişsiz fırça kılı teknolojisi ile ıslak saçta bile sürtünmeyi en aza indirerek saçın fırça kılları arasından rahatça kaymasını sağlar” diyor.

Braun Satin Hair 7 IONTEC ailesi ile sağlıklı saçlar, farklı stiller!
“IONTEC teknolojisi Braun’un; Satin Hair Brush, Satin Hair 7 Saç Düzleştirici, Satin Hair 7 Saç Kurutucu, Satin Hair 7 bukle maşası ve Satin Hair 7 Airstyler saç şekillendiricisine uygulandı. Braun IONTEC ailesi ile ister bukle, ister dalga, düz ya da ultra doğal görünümlü saçlarınız tıpkı kuaförden çıkmış gibi! Braun IONTEC ailesi ile siz de saç stilinizi her gün değiştirerek tüm bakışları üzerinizde toplayacak sağlıklı ve parlak saçlara sahip olacaksınız.

Braun Satin Hair 7 Airstyler saç şekillendiricinin fiyatı: 129 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER