Pudra.com 07.05.2015

Braun Silk-épil 9 ile pürüzsüz bacaklar

Braun'un yeni epilatörü Silk-épil 9 ile bu yaz modayı özgürce yaşayabilirsiniz. Tüy sorununa etkili bir çözüm sunan Braun Silk-épil 9 ile bu yaz bacaklar fora!

Araştırmalara göre kadınlar gardıroplarının %80'ini tüy problemleri nedeniyle kullanamıyor. Tüylerin uzamasını beklerken uzun pantolonlara ve eteklere mahkum oluyoruz. Braun'un yeni, en etkili, ıslak ve kuru olarak kullanılabilen epilatörü Braun Silk-épil 9, kadınların modayı özgürce yaşamasını sağlıyor. Braun Silk-épil 9, ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ve güzel bir cilt sunuyor.

Braun Silk-épil 9 ile pürüzsüz bacaklar
yeni braun silk epil 9 skinspa 519tl jessica alba cilt kil alma makine tug
Braun Silk-épil 9 %40 daha geniş başlığı tek bir harekette daha fazla tüyün yakalanmasını ve alınmasını sağlarken; daha geniş, daha uzun ve daha derin cımbızlara sahip Micro Grip Cımbız Teknolojisi epilasyon performansını artırarak Silk-épil 9’u Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü yapıyor. En yeni eğimli geometriyle birlikte Silk-épil 9 cilt ile daha yakın temas sağlayarak ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri alıyor. Kadınlar böylece 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ciltlerinin tadını çıkarıyor.

Tüm bunların yanında; darbe şeklinde aktif vibrasyonlar yapan yüksek frekanslı masaj sistemi, cilde uyum sağlayan hareketli başlık ile birleşerek cildi daha iyi ve daha nazik bir performansa hazırlıyor. Bu sayede düzenli kullanımda epilasyon acısız hale geliyor. Günlük rutininize uygun olarak kullanabileceğiniz şekilde tasarlanan Braun Silk-épil 9 %100 su geçirmez ve daha nazik epilasyon için banyoda ya da duşta kullanılabilir. Üstelik şimdi Braun Face epilatör ve Silk-épil 9 SkinSpa ile birlikte avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Satış fiyatı: 464 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER