Pudra.com 23.05.2011

Bronz cazibe: Maxi Terra Bronzer

Deborah Milano, “Maxi Terra Bronzer” pudrasıyla dört mevsim kusursuz, doğal, sağlıklı ve ışıltılı bronzluğun cazibesini yaşatıyor.

Bronz pudralarda oldukça sık rastlanan maske etkisi ve lekeli görünüm “Maxi Terra Bronzer” ile artık tarih oluyor. Tenle eşsiz bir uyum sergileyen pudra dokusunu, gün boyu bronzluk etkisini koruyan ve ruhu dinginleştiren badem çiçeği esanslı formülü “Maxi Terra Bronzer”la keşfedeceksiniz.

Bronz cazibe: Maxi Terra Bronzer

Formülünde yer alan talcum pudra özleri, bronz pudraların ciltte yarattığı suni parlamayı engelleyerek, doğal bir güzellik kazandırıyor. Partiküllü özel doku tenle anında bütünleşerek, lekeli maske görünümü ortadan kaldırıyor. Pudraya yumuşak ve kremsi bir his kazandıran silikon özleri, pürüzsüz ve gün boyu etkili bir bronzluk yaşatıyor. Yumuşatıcı esterler ise ciltte ipeksi bir his yaratıyor.

Tene uyum sağlayan her ton, bronzluğa doğallık kazandıran ışıltılarla süslenmiş. Dalgalı yapıdaki her hat, doğal bronzluğun ahengini yaşatan farklı bir tonu yansıtıyor.

Ambalajı tasarımcı elinden çıkma
Deborah Milano Maxi Terra Bronzer, İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi ‘nin imzasını taşıyan, özel ambalaj tasarımıyla kadınlar arasında adeta bir arzu nesnesi…

Özel mühendislik teknolojisi ile hem kolay taşınan, hem pudranın dağılmasını engelleyen, hem de makyaja konfor kazandıran, ergonomik ve şık tasarım…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER