pudra.com 27.07.2010

Bronz tene özel Kryolan ürünleri

Kryolan, yaz aylarında ister istemez rengi koyulaşan ciltlere özel olarak hazırladığı 'Yaz Serisi" ile güneşin altın rengini yüzlere yansıtıyor.

Sinema, tiyatro ve müzik dünyasının yıldızları ile profesyonel makyaj sanatçıları tarafından tüm dünyada tercih edilen Kryolan, yaz aylarına özel önerdiği Yaz Serisi ile geniş ürün yelpazesindeki yeni renk tonlarını kadınların beğenisine sunuyor.

Bronz tene özel Kryolan ürünleri

Koyu tenlilere özel seri
Kryolan Yaz Serisi içerisinde yer alan bronz pudralar ve allıklar, yazın nem kaybeden cildinize ışıltı ile birlikte nem kazandıran özel kapatıcı serileri ile bu yaz cildiniz bronzluğu ile birlikte taşıdığı ışıltısı ile daha da çarpıcı hale gelecek.

Cilt kusurlarına tam kapatıcılık
Kryolan, 750'den fazla renk ve 16.000'den fazla ürün çeşidi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bugün dünyada 70'den fazla ülkede makyaj sanatçıları ve kozmetik uzmanları tarafından tercih edilen Kryolan, günlük hayatta da her türlü kırışıklık ve cilt bozukluğunun yarattığı olumsuz görüntüleri yok etmesiyle öne çıkıyor. Ciltteki kusurları incecik bir dokuyla kapatabilen homojen örtücülük özelliği ile uluslararası platformda da yıldızların ve makyaj uzmanlarının en çok tercih ettiği makyaj markalarından biri olmayı sürdürüyor.

Türkiye'de makyaj sanatçısı olan veya olmayan tüm kullanıcıların severek tercih ettiği Kryolan, bronz tonlardan yola çıkarak hazırladığı Yaz Serisi' ni tüm Kryolan Shop'larda satışa sundu.

www.kryolan.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER